""
""

Tvorac andaluzijskog čuda ostaje veran klubu: Sevilja spremila novi ugovor za Monćija

Vreme čitanja: 1min | pon. 20.07.15. | 15:09

Monći je bio aktivan i u ovom prelaznom roku, prodao je Karlosa Baku ekipi Milana, dok je u Barselonu otišao Aleks Vidal, a klub bi od ovih transfera ukupno trebalo da zaradi 52 miliona evra. Na stadion Sančez Pishuan došli su Ćiro Imobile, Stiven Nzonzi i Jevhen Konopljanka

Ramon Monći, sportski direktor fudbalskog kluba Sevilja, napravio je u prethodnih 10 godina od tog angaluzijskog tima pravog zmaja u evropskim okvirima. Uprava kluba ume to da ceni zbog čega će sjajnom operativcu ponuditi novi ugovor do 2020. godine.

Izabrane vesti

Finansijski detalji novog ugovora nisu još poznati, ali svakako će uprava španskog kluba pokazati zahvalnost Monćiju i u finansijskom smislu, tako da ga očekuje značajna povišica.

Monći je na funkciju sportskog direktora Sevilje došao pre 15 godina, a sa njim na čelu klub iz Andaluzije osvojio je čak letiri trofeja u Ligi Evrope.

Pored toga, Sevilja je u tom periodu osvojila i dva Kupa kralja i po jedan trofej u španskom i evropskom superkupu. Ako sve prođe prema planu čelnih ljudi Sevilje, očekuje se da sportski direktor novi ugovor potpiše za najkasnije dve nedelje.

Monći je poznat kao čovek koji ume da prepozna dobrog fudbalera, dovede ga za relativno mali novac u klub, a potom proda za mnogo veće obeštećenje. Takav način poslovanja doneo je Sevilji finansijsku stabilnost u prethodnom periodu.

Monći je bio aktivan i u ovom prelaznom roku, prodao je Karlosa Baku ekipi Milana, dok je u Barselonu otišao Aleks Vidal, a klub bi od ovih transfera ukupno trebalo da zaradi 52 miliona evra. Na stadion Sančez Pishuan došli su Ćiro Imobile, Stiven Nzonzi i Jevhen Konopljanka.

(FOTO: Youtube printscreen)


tagovi

ŠpanijaSeviljaRamon Rodrigez Vareho MonćiPrimeraEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara