U Austriji ništa novo

Vreme čitanja: 2min | pet. 26.04.19. | 12:15

"Izdvajam samo keca na Rid koji je u prošlom kolu sa igračem manje stigao do boda na gostovanju drugoj ekipi Austrije", poručuje ekspert za austrijski fudbal Dejan Stanković

Retko koji petak može da prođe bez drugoligaša. Osim francuskih i holandskih, tu su i austrijski. U Erste Ligi je na programu 24. kolo.

Naravno, i ovoga puta apostrofiramo reči Dejana Stankovića.  

Izabrane vesti

Kome verovati ako ne njemu? 

Kada punih 36 godina obitavate u jednoj zemlji, prvobitno kao fudbaler, a potom kao trener, prirodno je da odlično poznajete fudbalske prilike u njoj. To je slučaj nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde, Olimpije, Maribora i od 1983. brojnih austrijskih klubova.
"Izdvajam samo keca na Rid koji je u prošlom kolu sa igračem manje stigao do boda na gostovanju drugoj ekipi Austrije. Sada Rid dočekuje Nojštat, koji se potpuno predao, iako je imao velike ambicije. Vatens je ponovo na čelu tabele, ali mu neće biti lako na gostovanju B timu Vakera", rekao je Stanković za TIP Novosti. 

Interesantno će biti i u Bundesligi, gde Stanković posebno apostrofira bečki Rapid.
"U formi su, a Hartberg će do poslednjeg kola da strepi za opstanak. Jedinica je realna", kaže Stanković.

Slična je i Vakerova sudbina...
"Vaker pokušava da prestigne Hartberg, ali je i ovaj klub u seriji poraza koju će teško da prekine na gostovanju raspoloženom Altahu."

Stanković gađa hrabro X na Volfzberger - Salcburg...
"Salcburg je kiksnuo prošlog vikenda, najviše zahvaljujući tome što mu je u trećem minutu prestrogo isključen jedan prvotimac. Trener šampiona na kraj usezone napušta klub, seli se u Bundesligu će i strateg LASK-a, tačnije preuzeće Volfzburg."

AUSTRIJA 2 - 24. KOLO: 

Petak

Nedelja

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

AUSTRIJA 1, PLEJ-OF - 28. KOLO:

Nedelja

 

AUSTRIJA 1, PLEJ-AUT - 28. KOLO: 

Subota

Foto: Shutterstock


tagovi

Austrija 1Austrija 2

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara