""
""

Udri, Ilija!

Vreme čitanja: 2min | pon. 20.11.17. | 14:55

Kec na Palermo protiv Čitadele na vidiku, iako Sicilijanci kubure sa finansijskim problemima

Italijanska reprezentacija nije izborila plasman na Svetsko prvenstvo u Rusiji, ali daleko od toga da Italijani nemaju čime da se podiče. Posle nekoliko sezona surove Juventusove dominacije Serija A je ponovo postala zanimljiva, Bjankonerima prete Napoli, Inter, Roma i Lacio, tu je i Sampdorija koja je trijumfom nad Juveom potvrdila da je ozbiljna ekipa, a Marko Đampaolo ozbiljan stručnjak. Jedino je Milan još van forme, ali valjda će se i to promeniti.

Izabrane vesti

Slična priča i u Seriji B gde je, posmatrajući tabelu, možda i uzbudljivije. Bari i Parma posle 15. kola imaju po 26 bodova, slede Palermo (utakmica manje), Frozinone i Venecija sa 25, a između vodećeg dvojca i 10. ekipe na tabeli (Karpi) razlika je samo sedam bodova. Takođe, Serija B je godinama važila za neatraktivnu i ligu u kojoj pada malo golova, ali i to se polako menja, pa su sve češći rezultati 5:3, 4:0, 5:0, 3:2, 3:1...

Palermo i Čitadela ukrštaju koplja na zatvaranju 15. kola. Rozaneri su favoriti sa debelim razlogom. Osim boljeg plasmana i forme, tu je i imperativ koji ima domaćin. Da bi se vratio na prvo mesto Palermo mora da savlada Čitadelu. Gosti su u zlatnoj sredini, daleko od toga da će im nedostajati motiv, ali... Palermo je odličan kod kuće, kvalitet je na njihovoj strani... Tako da su svi preduslovi za keca ispunjeni.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pon 20:30 1031 ITA 2 Palermo - Cittadella ki 1 1,95

Istina, klub je suočen sa ogromnim finansijskim problemima, Mauricio Zamparini na sve načine pokušava da zakrpi rupe nakon neuspešne prodaje akcija Amerikancu italijanskog porekla Polu Bakaljiniju, ali pozitivna stvar u svemu tome je što se to ne oseća na terenu. Bar zasad.
"Moja ekipa i ja nikada nismo osetili da postoje bilo kakvi problemi. Uveren sam da će rukovodstvo na najbolji mogući način izaći na kraj sa svim trzavicama", poručio je trener Palerma Bruno Tedino.

Diplomatski odgovor za mir u kući ili ne, rezultati idu u prilog Sicilijancima...

Pritom, nemojte zaboraviti da Palermo u svojim redovima ima raspucanog Iliju Nestorovskog koji jse prošle sezone u Seriji A često tresao mreže, a sada sa devet golova deli treće mesto liste strelaca sa Kristijanom Galanom iz Barija.

ITALIJA 2 - 15. KOLO:

Petak

Frozinone - Avelino 1:1 (0:1)

Subota

Peskara - Pro Verćeli 3:1 (1:0)
Peruđa - Karpi 5:0 (3:0)
Parma - Askoli 4:0 (1:0)
Novara - Bari 1:2 (0:0)
Fođa - Ternana 1:1 (0:1)
Entela - Venecija 0:0
Empoli - Čezena 5:3 (1:0)
Breša - Specija 1:1 (0:0)

Nedelja

Salernitana - Kremoneze 1:1 (1:0)

Ponedeljak

20.30: (1,95) Palermo (3,35) Čitadela (3,70)

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

(FOTO: Action Images)

 

tagovi

bet analizaCitadelaEvropaItalijakladionicaPalermoSerija Bsportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara