"Erikson i Klatenburg"
"Erikson i Klatenburg"

UEFA ne želi da se kocka: Provereni arbitri sude revanše polufinala Lige šampiona

Vreme čitanja: 2min | pon. 11.05.15. | 12:37

Marku Klatenburgu poveren okršaj između Bajerna i Barselone, a Jonasu Eriksonu meč u Madridu između Reala i Juventusa

Erikson i Klatenburg

UEFA ništa ne prepušta slučaju, revanš mečevi polufinala Lige šampiona između Bajerna i Barselone, odnosno Reala iz Madrida i Juventusu povereni proverenim arbitrima, Marku Klatenburgu i Jonasu Eriksonu, koji iza sebe imaju veliki broj utakmica najvećeg pritiska i važnosti.

Izabrane vesti

Englez Klatenburg deliće pravdu na Alijanc Areni, gde će minhenski Bajern pokušati da nadoknadi skoro nedostižan zaostatak iz prvog meča na Nou Kampu. I pored ogromnog iskustva, koje je sticao u poslednjih devet godina na velikoj sceni, Klatenburgu će ovo biti jedan od najvažnijih mečeva u dosadašnjoj karijeri i prvo polufinale Lige šampiona koje je sudio.

Ove sezone je bio najaktivniji u elitnom evropskom takmičenju. Delio je pravdu na tri meča grupne faze, a zatim i u osmini finala i četvrtfinalu. Zanimljivo, Barseloni je sudio i u četvrtfinalnom meču u Pariz protiv Pari Sen Žermena.

U Kladionici MOZZART kvota na pobedu Bajerna protiv Barselone iznosi 2,40 Pogledajte i ostale kvote za taj susret.

Klatenburg ima 40 godina, a njegov kolega Jonas Erikson godinu dana više, ali je na FIFA listu stigao četiri godina ranije. Što se tiče Lige šampiona, Šveđanin je godinama unazad na najvišem mogućem nivou. 

Ipak, u riznici velikih mečeva nedostaje mu još samo veliko finale. Ovo će mu biti drugo polufinale, a prethodni put ga je sudio u prošloj sezoni, kada je delio pravdu na utakmici između Atletiko Madrida i Čelsija.

Ove sudio je tri meča grupne faze takmičenja, kao i u revanšu osmine finala između Porta i Bazela.

Kovta na pobedu Reala u revanšu je 1,60. Ili ćete se, ipak, opredeliti za Juventus, što bi vam donelo kvotu od čak 5,40.

(FOTO: Action images)


tagovi

ŠvedskaReal MadridMark KlatenburgLiga šampionaJuventusJonas EriksonEngleskaBajern Minhen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara