""
""

UEFA prazni Humsku: Partizan bez Grobara u plej-ofu!

Vreme čitanja: 2min | uto. 01.08.17. | 08:16

Zbog grehova navijača protiv Budućnosti čelnici evropske kuće fudbala rešili da žestoko kazne Partizan, naš šamapion se žalio

Ono o čemu se šuškalo uoči duela sa Olimpijakosom, sada je dobilo još jednu potvrdu! Disciplinska komisija UEFA donela je predlog koji, istina,  još nije ozvaničen: Partizan će kao domaćin na sledećoj evropskoj utakmici, zbog grehova navijača protiv Budućnosti, igrati pred praznim tribinama, uz novčanu kaznu od 100.000 evra.

Ovu informaciju preneo je u današnjem štampanom izdanju Sportski Žurnal. Čelnici srpskog šampiona su se ekspresno žalili, u nadi da će predložena kazna biti ublažena.

Izabrane vesti

MOZZART izbacio kvote za Zvezdu i Partizan

Na evropskoj premijeri protiv Budućnosti, u okviru drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, Grobari su pevali generalnu Ratku Mladiću i četničkom vojvodi Momčilu Đujiću, uz često pominjanje kosovskog problema.

Prema saznanjima Sportskog žurnala ljudi iz UEFA su išli tako daleko i zatražili od Partizana objašnjenje ko je serdar Janko Vukotić, čiji je lik, zajedno sa kraljem Petrom Karađorđevićem, krasio veliku zastavu na južnoj tribini na početku meča u Humskoj.

Partizan se, pored navoda u žalbi, hvata za slamku spasa i činjenicu da predlog Disciplinske komisije UEFA još nije dobio zvaničan oblik. Tačnije, nije obelodanjen na zvaničnom sajtu UEFA.

Međutim, dosadašnja praksa pokazuje da će u plej-ofu za Ligu šampiona ili Ligu Evrope Partizan biti lišen pomoći Grobara. Na ruku crno-belima ne ide ni činjenica da će se za dešavanja na meču protiv Olimpijakosa tek naći na tapetu Disciplinske komisije UEFA.

Izaslanici iz Niona su evidentirali topovski udar bačen u pravcu Marka Marina, kao i gađanje flašicama sa istočne tribine, kao i zastavu duginih boja sa zastava Crvene zvezde i Olimpijakosa.Nije dobro...

(Foto Star Sport)


tagovi

EvropagrobariLiga šampionaFK PartizanUEFA

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara