""
""

Đukiću i Rukavini malo i 2:0 za pobedu, prljavi Aduric poslao rivala u bolnicu (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 01.02.13. | 23:38

Valjadolid odigrao 2:2 sa gostima iz Bilbaoa, Antonio Rukavina namestio prvi gol, meč obeležila povreda Valijentea koji posle udarca laktom napadača gostiju završio na pregledima u bolnici

 

Drugi meč zaredom Valjadolid je prokockao pobedu i tri boda. U prošlom kolu su vodili sa 1:0 u gostima protiv Levantea, ali su primili dva gola i ostali kratkih rukava… Večeras su osvojili bod protiv Atletik Bilbaoa, ali ne verujemo da su svi u Valjadolidu srećni, budući da su na svom terenu vodili sa 2:0, a na kraju je završeno 2:2.

Izabrane vesti

Valjadolid je poveo već u 8. minutu posle odličnog prodora Antonija Rukavine koji je probio po desnom krilu, a onda leo zavrnuo do Havija Guere koji udarcem glavom pogađa mrežu gostiju. Samo sedam minuta kasnije, Bueno je duplirao prednost posle serije loših intervencije odbrane Atletika.

I kao da su tada Đukićevi puleni pomislili da je sve gotovo. U nastavku je Atletik zagospodario terenom i preko De Markosa i Susaete izjednačio na 2:2. Oba gola su pala posle ubačenih lopti sa desnog krila. Imali su Baksijci priliku i za totalni preokret, ali je Susaeta bio neprecizan.

Pomenimo i detalj iz 38. minuta, kada je napadač gostiju Aduric mučki udario laktom u glavu Valijentea. Sudija nije najbolje video situaciju i Aduric se provukao sa žutim kartonom. Ali, Valijente je zbog žestokog udarca morao da napusti teren. Zbog potresa mozga je prebačen u lokalnu bolnicu.

PRIMERA – 22. kolo:
Petak

Valjadolid – Atletik Bilbao 2:2 (2:1)
/Guera 8, Bueno 15 – De Markos 22, Susaeta 50/

Subota
16.00: Osasuna – Selta
18.00: Hetafe – Deportivo
20.00: Espanjol – Levante
22.00: Granada - Real Madrid

Nedelja
12.00: Malaga – Saragosa
17.00: Sevilja – Rajo Valjekano
19.00: Valensija – Barselona
21.00: Atletiko Madrid – Betis
21.00: Real Sosijedad - Majorka


tagovi

Antonio RukavinaAric AduricAtletik BilbaoEvropaMarkel SusaetaMiroslav ĐukićPrimeraŠpanijaValjadolid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara