"Marselo Dijaz"
"Marselo Dijaz"

Umalo tragedija: Dijaz i supruga na meti pljačkaša!

Vreme čitanja: 1min | pon. 20.07.15. | 22:08

Čileanski reprezentativac ispričao kako je tokom vikenda bio meta kriminalaca u domovini

Marselo Dijaz

Sjajan gol iz slobodnjaka za opstanak HSV-a u Bundesligi, pa trijumf sa Čileom na Kopa Amerika… Trebalo je ovo da bude lepo leto za Marsela Dijaza (28), ali se odjednom pretvorilo u pakao.

Izabrane vesti

Fudbaler i njegova supruga napadnuti su tokom vikenda u La Floridi, južnom predgrađu Santijaga, u trenutku kada su izlazili iz kuće njegovih roditelja.

Ušli su u automobil, krenuli ka kući, ali su ubrzo zaustavljeni na putu.
“Automobil nam je preprečio put, istrčali su kriminalci sa pištoljima i pretili nam. Probali su da nas zaplaše, a mi smo krenuli u suprotnom smeru”, ispričao je Dijaz.

Reprezentativac Čilea se skroz ispovedio medijima u domovini i otkrio da su mu tražili ključeve od kola.
“Supruga je istrčala iz kola, držali su joj pištolj na čelu. Hvala bogu, ništa se loše nije desilo, dala im je torbu i sva dokumenta. Počeli smo da plačemo, a otac je istrčao iz kuće sa puškom i ispalio je dva metka na napadače. Pogodio je vetrobran na automobilu napadača”, otkrio je prvotimac Hamburga.

Dijaz je poručio da želi da zaboravi napad što pre i da oprašta kriminalcima jer, kako kaže, ima malu decu i mora da misli na njihovu bezbednost. HSV je najavio da će mu pomoći da prebrodi ovu krizu.

(FOTO: Action Images)


tagovi

reprezentacija ČileapljačkaMarselo DijazJužna AmerikaHamburgerČile

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara