""
""

Đurić zvao Jovanovića u Partizan, Lane ga odbio

Vreme čitanja: 1min | pet. 26.07.13. | 19:00

Nema ništa od eventualno još jedne bombe u Humskoj 1, nekadašnji reprezentativac okrenut inostranstvu

Informacija MOZZART Sporta, o interesovanju Partizana za Milana Jovanovića je tačna, a novost je da od dolaska nekadašnjeg reprezentativca među crno-bele neće biti ništa. Rukovodeći ljudi iz Humske su se saglasili da bi Lane bio sjajno pojačanje u nastavku evropskih kvalifikacija, tim povodom je predsednik Dragan Đurić kontaktirao doskorašnjeg fudbalera Anderlehta, međutim, on se ljubazno zahvalio na pozivu, odbio predlog da dođe među crno-bele, rekavši da je u ovom trenutku okrenut inostranstvu.

Podsetimo, ranije tokom dana, sportski direktor srpskog prvaka, Albert Nađ je rekao kako bi rado video Milana Jovanovića u Partizanovom dresu, ali da ga nije zvao. Tom prilikom, rekao je da ne može da garantuje da neko drugi nije, a odmah zatim su stigla saznanja da je sa krilnim vezistom komunicirao Dragan Đurić lično. Telefonski razgovor između prvog čoveka kluba iz Humske i iskusnog fudbalera završio se Jovanovićevom porukom da u ovom trenutku povratak superligaškom fudbalu nije njegov prioritet.

Izabrane vesti

To bi moglo da znači da su male šanse da Milan Jovanović završi i u Crvenoj zvezdi, iako se na Marakani posle otvorenog poziva predsednika Dragana Džajića nadaju da će dobiti veliko pojačanje.

Jovanović je slobbodan igrač, posle isteka saradnje sa Anderlehtom i može da pređe u bilo kad u bilo koji klub...

 

(FOTO: MN Press)


tagovi

Dragan DjuricMilan JovanovićFK PartizanSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara