"Marselo"
"Marselo"

URNEBESNO: Igrači Reala ne znaju ni da “beknu“ na engleskom, ali su podržali Esijenov “Meč nade“ (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 06.06.13. | 19:46

Stadion u Akri biće domaćin humanitarne utakmice u organizaciji fondacije Majkla Esijena, a pogledajte kako su pojedini sadašnji, a i bivši saigrači i treneri iskusnog veziste pozdravili ovaj događaj na zaista komičan način

Marselo

Neke od najvećih fudbalskih zvezda afričkog i Starog kontinenta potvrdile su svoj dolazak na "Meč nade", koji organizuje humanitarna fondacija Majka Esijena, a veliki spektak biće na programu 8. juna na stadionu u Akri, glavnom gradu Gane.

Izabrane vesti

Cilj ovog događaja jeste širenje poruke mira kroz celu Afriku, a na terenu će se naći brojni sadašnji i bivši fudbalski asovi: Didije Drogba, braća TureKolo i Jaja, braća Aju, Džordan, Rahim i Andre, Džej-Džej Okoča,  Žorž Vea, Toni Jeboa su samo neka od imena koja će nastupati u ekipi Majkla Esijena, dok su u timu "Sveta" za sada Žoze Bosingva, Džon Teri, David Žinola i Luka Modrić.

Humanitarnu akciju podržali su sadašnji i bivši saigrači rerpezentativca Gane, poput Kristijana Ronalda, Marsela, Karima Benzeme, Kake, Mesuta Ozila, Rafaela Varana, Rikarda Karvalja i Samija Kedire, uz pun "blagoslov" Žoze Murinja, koji je u opremi Reala dao svoju podršku "Majkovom meču nade".

Ipak, ono što je definitivno bilo nezaobilazno jeste način na koji su Kraljevići to izveli. Naime, kako smo mogli da primetimo, osim Murinja i pomalo zbunjenih Modrića i Ronalda, ostali su slabo baratali engleskim jezikom, a najsmešniji su bili "nastupi Marsela, Ozila, Kedire i Karvalja.
"Moje ime je... Majkl Esijen! (smeh)", rekao je Marselo, da bi se potom nadovezao Kedira:
"Podržavam meč nade". Posle te rečenice reprezentativac Nemačke se okrenuo ka ostatku ekipe i upitao:
"A moje ime je?", da bi neko iz mase rekao puno ime i prezime Samija Kedire, što je ponovo izazvalo smeh u studiju.

Zatim je ponovo usledio mali šou Marsela, koji se i dalje nije baš najbolje snalazio sa "novim" jezikom, što je samo još više nasmejalo njegove saigrače.

Rikardo Karvaljo

A onda je na scenu stupio Rikardo Karvaljo, koji je rekao sledeće:
"I'm Ricardo Carvalho, I'm supporting the game of DOPE", odnosno: "Ja sam Rikardo Karvaljo i podržavam meč glupana (droge)", kako vam više odgovara, a odmah po završetku Portugalac je i sam shvatio šta je rekao, pa je pokušao da se izvuče na akcenat...

Karim Benzema se uopšte nije ni trudio da kaže nešto na engleskom, a Majkl Esijen se sve vreme smejao ispadima saigrača.

Žoze Murinjo je bez problema izgovorio sve što treba, s obzirom da je tri godine proveo u Čelsiju, a po završetku "programa" Specijalni je lupio šaku o šaku i brzo se uputio ka izlazu, verovatno kako bi spakovao kofere za London. 

Na kraju krajeva, pogledajte i sami kako je to izgledalo.

(FOTO: Youtube screenshot)


tagovi

Didije DrogbaDžej Džej OkočaGanaJaja TureKakaKolo TureKristijano RonaldoLuka ModrićMajkl EsjenMarseloRafael VaranReal MadridRikardo KarvaljoŽorž VeaŽoze Murinjo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara