Uroš Milovanović potpisao za Levante

Vreme čitanja: 1min | uto. 20.11.18. | 12:24

Ipak ništa od Valensije

Nekada Predrag Mijatović i Vladan Kujović, lane Saša Lukić, a od sad još jedan fudbaler sa naših prostora duži dres Levantea. U pitanju je 18-godišnji Uroš Milovanović.

Talentovani napadač, koji je u Srbiji igrao za OFK Beograd, ozvaničio je saradnju sa španskim klubom, gde će, za početak, igrati za drugi tim.
Potpisao sam ugovor koji bi mogao da se produži krajem 2021. na još dve sezone. Cilj mi je da se nametnem treneru prvog tima, a do tada ću igrati u B ekipi. Želim da jednog dana obučem i dres u najjačoj ligi sveta. Zato sam došao i verujem da će taj dan brzo doći", predočio je Sportskom žurnalu Milovanović, koji je 18. oktobra postao punoletan.

Izabrane vesti

Očekivalo se da baš tih dana, bar su takve najave bile, potpiše ugovor sa Valensijom, koja je u njemu videla velike mogućnosti kad ga je dovela iz OFK Beograda.
Imao sam predugovor sa Valensijom, ali sam u dogovoru sa roditeljima odlučio da moja nova sredina, ipak, bude Levante. Procenio sam da ću brže napredovati u tom klubu“, dopunio je Milovanović.

FOTO: Reuters


tagovi

Uroš Milovanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara