""
""

Urugvajci: Osećamo se kao da nas je neko izbacio sa Mundijala

Vreme čitanja: 1min | čet. 26.06.14. | 18:40

"Spremamo žalbu, imamo tri dana za to. Smatramo da je kazna prevelika i da nije bilo dovoljno dokaza da se ovako reaguje", poručuje prvi čovek FS Urugvaja

Predsednik Fudbalskog saveza Urugvaja Vilmar Valdez najavio je danas da će se ta organizacija žaliti na četvoromesečnu suspenziju koju je Svetska fudbalska federacija (FIFA) izrekla Luisu Suarezu.

"Spremamo žalbu, imamo tri dana za to. Smatramo da je kazna prevelika i da nije bilo dovoljno dokaza da se ovako reaguje. Uostalom, u poslednje vreme bilo je i mnogo većih incidenata u fudbalu. Stvarno ne znam koje je argumente FIFA uzela u obzir prilikom izricanja kazne. Osećamo se kao da je neko izbacio Urugvaj sa Mundijala, jer nam Suarez mnogo znači", rekao je Valdez novinarima u Montevideu.

Izabrane vesti

Suarez je danas kažnjen sa devet utakmica suspenzije i četiri meseca van fudbala zbog toga što je na meču protiv Italije ugrizao Ðorđa Kjelinija.

Disciplinska komisija Međunarodne fudbalske federacije (FIFA) nije imala milosti prema Urugvajcu, koji je prethodno tokom karijere već kaznjavan jer je "grizao". Na društvenim mrežama čak se u jednom trenutku pojavila informacija da će se Urugvajci povući sa turnira, ali od toga neće biti ništa.

(foto: Action Images)


tagovi

reprezentativni fudbalEvropaBrazil2014DBrazil2014

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara