"stadion na Starom sajmištu"
"stadion na Starom sajmištu"

Uz burne proteste iz Zvezde - Brodarac sačuvao prvo mesto golom sa penala u 97. minutu (FOTO+VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 19.03.17. | 17:57

Na kraju 1:1

stadion na Starom sajmištuGeneralni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić ni ne krije da je Liga šampiona za mlade velika želja odgovornih ljudi iz Ljutice Bogdana. Ali Brodarac očigledno ne planira da se crveno-belima skloni sa puta, pa je u velikom derbiju 20. kola Omladinske lige Srbije remijem od 1:1 sačuvao lidersku poziciju na tabeli i tri boda prednosti u odnosu na Zvezdu.

I to golom u 97. minutu utakmice što je izazvalo burne proteste gostiju sa Topčiderskog brda. Prvo zbog toga što, smatraju gosti, korner koji je prethodio penalu nije postojao. Drugo, zato što je jedanaesterac navodno sviran po isteku petog minuta sudijske nadoknade.

Izabrane vesti

Sam penal nije bio sporan. Ranko Jokić ga je načinio na samoj ivici kaznenog prostora - ali ipak u njemu - pa je sudija svirao penal koji je Lazar Kojić pretvorio u izjednačenje. Odmah posle toga označen je kraj utakmice.

Imao je Brodarac i pre toga nekoliko prilika za gol. Imala ih je i Zvezda, ali je pogodio samo desnokrilni fudbaler Stefan Cvetković još u prvom poluvremenu.

Utakmicu je pratilo oko 1.000 ljudi.

Tabela: Brodarac 49, Zvezda 46, Partizan 44, Čukarički 35, Rad 35, OFK Beograd 29...

(FOTO: Star Sport)


tagovi

BrodaracFK Crvena zvezdaSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara