""
""

Uzbuna u Ivanjici: Bez samopouzdanja na Čačane

Vreme čitanja: 1min | pon. 14.03.16. | 18:56

"Sa druge strane Borac igra jako dobro, ali putnik u finale biće poznat tek posle drugog meča”, kaže kapiten Javora Milovan Milović

Za kapitena ivanjičkog Superligaša Milovana Milovića komšijsko polufinale između Javora i Borca je finale pre finala. Iskusni fudbaler za Mozzart Sport podvlači da su Čačani u formi, da su obezbedili plej-of i da mogu na miru da se fokusiraju na kup iz koga su nešto ranije izbacili Crvenu zvezdu.
“Sa druge strane Javor je totalno van forme, izgubili smo od Radnika i sad nam sledi borba za opstanak u ligi. Najgore je što nam je poljuljano samopouzdanje, ali kao kapiten moram da obećam da ćemo pružiti maksimum i izgarati na terenu tokom celog meča”, kaže za naš portal Milovan Milović.

Da li će prva utakmica dosta toga rešiti?
“Nikako, učesnik finala znaće se posle revanša. Borac je favorit, ali uvek ne prolaze favoriti, mi smo svoj kvalitet potvrdili tokom kup takmičenja i nismo slučajno stigli na korak od finala. Dakle, unapred se ne predajemo, mada poštujemo rivala koji je opet napravio hemiju u timu i ima dobrog trenera”.

Izabrane vesti

Stanje terena u Ivanjici ne ide na ruku igračima obe ekipe?
“Biće teško, ali kako je nama tako je i gostima. Verujem u saigrače i našu pobedu bez primljenog gola, ali to neće biti dovoljno za ukupan prolaz, drugi meč će biti odlučujući”, zaključuje kapiten Ivanjičana Milovan Milović.

Prva utakmica između Javora i Borca igra se u sredu od 16 sati.

Piše: Đurđe Mečanin

 


tagovi

SuperligaSrbijaMilovan MilovićKup SrbijeJavorEvropaBorac Čačak

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara