"Barselonin promašaj - Aleiš Vidal"
"Barselonin promašaj - Aleiš Vidal"

Uzbuna u Liverpulu, Milanu, Interu, Napoliju i Valensiji: Vidal je slobodan u izboru nove sredine!

Vreme čitanja: 2min | čet. 10.11.16. | 23:25

Barsin promašaj - nečiji džek pot

Barselonin promašaj - Aleiš Vidal

Kupovina Aleiša Vidala iz Sevilje za 17.000.000 evra u julu prošle godine Barseloni je trebalo da donese mir za narednih nekoliko godina i čoveka koji bi popunio mesto Danija Alvesa u dogledno vreme. Brazilac je otišao iz Barse letos, a katalonski gigant nije dobio ono što je želeo. Naprotiv. 

Izabrane vesti

Već posle nepunih godinu dana u klubu (prvih šest meseci nije mogao da igra zbog Barsine suspenzije oko registracije igrača) i svega 16 odigranih utakmica u svim takmičenjima poznato je da će Vidal karijeru nastaviti na drugom mestu. Verovatno već od januara. Agent španskog desnog beka Gracijano Batistini otkrio je u razgovoru za italijanske medije da je Vidal već dobio odrešene ruke u izboru nove sredine, što je odmah aktiviralo alarme u redovima Intera, Napolija, Liverpula i Valensije. 
"Još tražimo rešenje problema Igrač će biti na tržištu pošto nije u Barseloninim planovima. Ovo je verovatno jedinstvena i retka šansa koja se otvara italijanskim klubovima. Teško je govoriti o visini obeštećenja i iznosu plate, jer u fudbalu se sve brzo menja, a za dva meseca (do početka prelaznog roka) svašta može da se dogodi".

Milan je jedan od poslednjih klubova koji su stali u red za Vidala.
"Još čekamo zvanični kontakt. Videćemo šta će se desiti. Moramo da vidimo i kome će klub biti naklonjen. Inter i Napoli su takođe veoma zainteresovani, a Aleiš je jako cenjen u Italiji. Mnogo strana se interesuje, ali ima vremena", smatra Batistini.

(FOTO: Action Images)


tagovi

ValensijaŠpanijaSerija APrimeraPremijer ligaNapoliLiverpulItalijaInterEvropaEngleskaAleiš Vidal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara