""
""

KRAJ: Radnički (N) – Crvena zvezda 1:2! Majstorija Ibanjeza! (VIDEO)

Vreme čitanja: 3min | ned. 22.11.15. | 18:03

Uz portal MOZZART Sport pratite dešavanja sa meča na Čairu

KRAJ!!! 

Izabrane vesti

84. minut: GOOOOL! Nova majstorija na Čairu - ovoga puta Luisa Ibanjeza! Zvezda vodi sa 2:1! Odličnom fintom omaleni Argentinac je nasamario Miloša Petrovića koji se praktično uplašio da ne napravi jedanaesterac, pa je popularni Lučo prošao i preciznim udarcem matirao Jovanovića.

82. minut: Miodrag Grof Božović baca sve karte u napad. Zvezdin trio sada čine Vijeira, Sikimić i Jović.

Na ova dva linka možete pogledati dva detalja koja su obeležila dosadašnji tok meča:

A, Meraklije kopačkom boc! (VIDEO)

Katai prihvatio izazov Božinova - majstorija na Čairu! (VIDEO)

64.minut: GOOOOL! Kakva hladnokrvna reakcija reakcija kapitena Aleksandra Jovanovića. Ponovo je utakmica na početku. Sjajna akcija Nišlija, Jovanović je izbegao ofsajd zamku, sačekao da Kahriman padne i onda bocnuo loptu.

53.minut: GOOOL! Vodi Crvena zvezda. Nišlije su na kratko spustile ruke i odmah su kažnjene. Lopta je došla do Kataija koji je imao vremena da se namesti i pošalje otrvonu kiflu u dalji ugao. Pogodio je malu mrežu Aleksandra Jovanovića.

 

POČELO JE DRUGO POLUVREME

POLUVREME: Vrlo intenzivan i borben meč na Čairu. Sjajnom defanzivnom postavkom Radnički je ukočio crveno-bele koji su imali samo jedan šut u okvir gola kada je pokušao Matos. Domaćin je bio najbliži golu kada je Darko Bulatović opalio sa 30 metara, ali je pogodio prečku!

12.minut: Mnogo sreće imala je Crvena zvezda u ovim trenucima. Posle loše komunikacije između Grujića i Kataija Darko Bulatović se dokopao lopte, opalio sa 30 metara, ali je uzdrmao prečku! Vrlo borben meč na Čairu, Zvezda ima nešto više od igre, ali su i Nišlije pokazale ofanzivne ambicije!

 

UTAKMICA JE POČELA!

16:15 - Crvena zvezda je veliki favorit u večerašnjem duelu. Kvota na dvojku iznosi 1,55, a u okviru Trostrukog superpara 1,65. Sve kvote na meč između Beograđana i Nišlija možete da pogledate OVDE.

16:12 - Dok ne počne duel na Čairu OVDE možete da pročitate veliku najavu za duel između Radničkog i Crvene zvezde.

Na teškom ispitu biće fudbaleri Crvene zvezda u Nišu. Radnički igra sjajno ove sezone, pa tim Miodraga Božovića nije mogao da izabere nezgodnije mesto da proveri da li je sposoban da izjednači rezultat ekipe Slaviše Stojanovića koja je vezala 15 pobeda. Crveno-beli su poslednji put trijumfovali na Čairu pre 14 godina kada je trener bio Slavoljub Muslina. U prethodne tri sezone crveno-beli su zabeležili dva remija i poraz (1:2).

Radnički je u prvom delu prvenstva ostao neporažen na gostovanjima Crvenoj zvezdi i Partizanu, a prvi poraz na svom bunjištu zabeležili su nedavno protiv Borca iz Čačka. Trener crveno-belih Miodrag Božović okarakterisao je Radnički kao fizički dominantnu ekipu sa visokim štoperima. Otuda je možda napravio iznenađujuću rokadu u startnoj postavi. U tim je uvršten Predrag Sikimić, dok je na klupi ostao Ugo Vijeira. Verovatno Grof želi da pojača skok igru, posebno u defanzivi, jer su Radoš Bulatović i Lakić – Pešić opasni u protivničkom šesnaestercu.

RADNIČKI (N) – CRVENA ZVEZDA 1:1 (0:0)
/Jovanović 64 - Katai 53/

Stadion: Čair

Gledalaca:-

Sudija: Vlado Glođović (Vrbas)

Radnički (N): A.S. Jovanović – Petrović, R. Bulatović, Lakić Pešić, D. Bulatović – Tomić, Marjanović, Đuričković, A. Jovanović, Zemljanuhin – Ašćerić.
Crvena zvezda (4-2-3-1): Kahriman – Petković, Jovanović, Luković, Ibanjez – Donald, Grujić – Srnić, Katai, Matos – Sikimić.


tagovi

Ugo VijeiraSuperligaSrbijaPredrag SikimićMiodrag Grof BožovićEvropaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara