""
""

Valjda nemaju Gurbana Gurbanova...

Vreme čitanja: 1min | sub. 07.10.17. | 09:20

Naši omladinci pobedom u današnjem meču protiv Azerbejdžana (16.00) mogu da overe plasman u narednu rundu kvalifikacija za PE

Posle minimalnog trijumfa nad Kiprom omladinska selekcija Srbije danas ima kolosalnu šansu da overi plasman u narednu rundu kvalifikacija za Prvenstvo Evrope. Na crtu selekciji Miloša Velebita izaći će Azerbejdžan.

Zemlja na čiji pomen se štrecenemo i pomislimo na Gurbana Gurbanova, čoveka koji je 2002.godine masakrirao naš A tim. Međutim, talentovana „klasa 1999“ je pokazala da poseduje raskošan potencijal i da bi danas morala da trijumfuje.
"Azerbejdžanci hoće da igraju fudbal, ne baziraju se na odb rani. Vole da drže loptu u posedu, što je netipično za za ekipe njihovog ranga. U fazi odbrane igraju sa petoricom,u ofanizivi i taj jedan iz odbrane, prelazni u vezni red. Bekovi daju podršku bočnim igračima. Imali smo vremena za oporavak od prvog meča, ali promešaćemo 'karte'", rekao je selektor naše selekcije Miloš Velebit.

Izabrane vesti

Mnogo igrača naše selekcija je u odličnoj formi. Pre svih Dejan Joveljić. Napadač crveno-belih je došao na kvalifikacioni turnir u Republiku Irsku posle sjajne serije golova. Postigao ih je 18 ove jeseni u redovima crveno-belih. Protiv Kipra je uzdrmao prečku, ali je asistirao Strahinji Jovanoviću za pobedonosni pogodak.
"Analizirali smo Azerbejdžan, sjajan su protivnik. Imaju odlične pojedince, pogotovo dobra krila. Sa druge strane slabo brane prekide i sporije se vraćaju u defanzivu", poručio je napadač Crvene zvezde.

GRUPA 7 - 2. KOLO

Subota

16.00:   (1,37) Srbija (4,40) Azerbejdžan (8,00)

20.00: (1,22) Republika Irska (5,50) Kipar (13,00)


tagovi

Dejan JoveljićEvropaMiloš Velebitomladinska reprezentacija Srbijereprezentativni fudbalSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara