"Zagorčić i Milojević"
"Zagorčić i Milojević"

Večitima je ovako svaki dan – Voša i Čuka uče šta je pritisak!

Vreme čitanja: 2min | sub. 22.08.15. | 15:49

Na konferencijama Zlatomira Zagorčića i Vladana Milojevića jedna izjava je zajednička: Moramo da pobedimo!

Zagorčić i MilojevićDobiti Crvenu zvezdu ili Partizan odavno nije nemoguća misija za Vojvodinu i Čukarički. Ali dobijati na nedeljnoj bazi? To je ono što prvim pratiocima beogradskih večitih rivala još nedostaje. I to je ono što će Voša i Čuka morati da nauče ako žele ne samo da ostanu u vrhu tabele, već da naprave iskorak napred. Moraće da nauče da prežive i kada stvari krenu po zlu, kao što je Novosađanima krenulo u Plzenju ili timu sa Banovog brda posle ispadanja od Gabale.

Stoga uoči utakmica sedmog kola Superlige zajednička crta u obraćanjima trenera Zlatomira Zagorčića i Vladana Milojevića. Voša i Čuka sada su pod pritiskom i moraju da pobede!
"Prosto smo prinuđeni da idemo na novu prvenstvenu pobedu. Neće nam biti lako, nije to nikada, ali druge nam nema", kaže Zagorčić pred susret Vojvodine sa Novim Pazarom, a vrlo slično pred okršaj Čuke i Voždovca razmišlja i Vladan Milojević.
"U situaciju u koju smo došli, došli smo sami, tako da sami moramo da izađemo iz nje i jedini način za to su pozitivni rezultati".

Izabrane vesti

Dodatna prepreka za Zagorčića je crveni karton koji je u pobedi nad Partizanom pre devet dana dobio štoper Igor Đurić. Pod znakom pitanja je i Ognjen Ožegović, koji zbog virusa nije juče trenirao.
"Ipak mi, pred našim navijačima, idemo na osvajanje tri nova boda. Igrači jesu umorni, ali sam siguran da u sebi imaju dovoljno snage i da su spremni da ostvare zacrtani cilj. Novi Pazar je borbena ekipa, koja ume i voli da se takmiči, ali se zna kakav fudbal nama odgovara i potrudićemo se da takav stil nametnemo i odigramo utakmicu na način na koji mi to želimo", ističe Zagorčić.

Ekipu hrabri i Milojević, iako Čuka jedva da liči na tim koji je ovog proleća osvojio Kup Srbije.
"Dosadašnji rezultati nisu takvi kao što smo očekivali. To što mene raduje kao trenera, jeste da vidim da su igrači prethodnih dana vrlo motivisani, da dosta dobro rade na treningu, da veruju u sebe. Razgovarali smo, analizirali momenat u kojem se nalazimo".

Milojević nije želeo da govori o svom statusu u klubu sa Banovog brda, jer je koncetrisan samo na Voždovac. Potvrdio je da je Čuka potpisala ugovor sa bivšim fudbalerom Slobode Tijagom Galvao, kao i da će u timu biti još promena. One će dobrim delom zavisiti i od odlazaka.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Zlatomir ZagorčićFK VojvodinaVladan MilojevićSuperligaSrbijaČukarički

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara