""
""

Veliki igrač, još veći čovek: Vensan Kompani donira 10.000 funti srpskom narodu!

Vreme čitanja: 1min | uto. 20.05.14. | 08:10

Kapiten Sitija preko Kolarova i Nastasića čuo o katastrofi u Srbiji

Nezapamćene poplave i prirodna katastrofa koje su zadesile Srbiju definitivno nikoga nisu ostavile ravnodušnim. Glas o nesreći srpskog naroda pročuo se po celom zemaljskoj kugli, a posle globalnih zvezda iz sveta sporta, koje su na raznorazne načine pomogle našu zemlju, stiže još jedna vest koja vraća veru u čovečanstvo. 

Naime, prema pisanju Sportskog žurnala, kapiten Mančester Sitija Vensan Kompani aktivno se uključio u pomoć narodu ugroženom u poplavama, a planira da donira i 10.000 funti!

Izabrane vesti

Belgijski štoper, koji će uskoro biti deo Mundijala u Brazilu, preko srpskog tandema Kolarov - Nastasić čuo  je o kataklizmičnoj situaciji u Srbiji i istog momenta je odlučio da pomogne. Jasno je da je Kompani napravio gest ogromnih razmera, a s obzirom na kuloarske priče da Belgijanac dosta vremena provodi sa Balkancima - Jovetićem, Džekom i srpskim reprezentativcima, nije ni čudo što se ovako nešto desilo.

Ipak, ne možemo a da ne iskoristimo priliku da Kompaniju zahvalimo uz reči - kapiten i vođa na terenu - ljudina u duši! Svaka čast!

(FOTO: Action Images)


tagovi

Vensan KompaniPremijer ligaPoplaveMančester SitiEvropaEngleskaKatastrofa u Srbiji

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara