"Vesnić je neuništiv"
"Vesnić je neuništiv"

Vesnić preko trnja do dominacije u Austriji (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 15.05.16. | 11:23

Mladen Laušić i Mikica Vesnić prebrodili probleme i pobedili u dve trke vožene na Red Bul ringu u Austriji

Vesnić je neuništivSrpski automobilisti bili su briljantni ovoga vikenda na čuvenoj stazi Red Bul u Austriji. Lein raceing tim ostvario je stopostotni učinak, koga je pokvarilo jedino manje izletanje Milovana Vesnića na prvoj trci. Vesnić je već na drugoj trci povratio ritam, proslavivši još jednu pobedu za srpsku ekipu.

Greška užičkog asa brzine, nije omela Mladena Laušića, koji je zabeležio prvu pobedu u sezoni, pokazavši izvrsnu formu počev od kvalifikacija. Na taj način je i prva trka ovog zanimljivog trkačkog vikenda pripala našim automobilistima. Inače juče su na austriskoj pisti vožene dve sprint i jedna endrus trka, a srpski automobilisti uprkos primedbama na organizaciju mogu da budu zadovoljni stopostotnim učinkom. Ekipa Lein raceing tima na ovaj naćin je najavila visoke ovosezonske ambicije naših automobilista koji već za dve nedelje voze sledeću ETCC trku na Nirburgringu.

Izabrane vesti

„Opšti haos je pretio da nam poremeti sve planove. Vozio sam agresivno, u svom stilu, ali bez ikakvog incidenta. Postignuta vremena, ali i najbrži krug vikenda postavio sam na trci, što znači da bih u idealnim uslovima, i sa manje automobila na stazi mogao da budem još brži“, rekao je Mladen Laušić.

Popularni Mikica Vesnić, uprkos solidnom rezultatu, odnosno četvrtim mestom u prvoj i pobedi u drugoj trci nije bio zadovoljan organizacijom takmičenja, ali ni promenljivim vremenom.

Piše:Miloš Milić

(Foto:Print Screen)


tagovi

Mladen LaušićMikica VesnićETCC

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara