""
""

Vicel odjavio Zenit, loše vesti i za Kumana: Idem u Italiju ili Englesku, bitno je da je veliki klub

Vreme čitanja: 2min | sre. 15.06.16. | 18:28

Belgijanac prvo pomenuo Romu, ali žele ga još Totenhem, Čelsi, Milan i Everton

Neće biti ništa od novog ugovora sa Zenitom, Aksel Vicel je rešio da ovog leta napust Rusiju i preseli se u neku jaču ligu i veći klub. Iako bi u Zenitu za novi ugovor dobio više novca od onoga što mu sleduje u Engleskoj ili Italiji, nema nameru da ostaje u Sankt Peterburgu.

Izabrane vesti

Zenit će morati da proda ili će rizikovati da narednog leta ostane bez obeštećenja jer je sjajni vezista ušao u poslednju godinu ugovora. Novi Evertonov trener Ronaldu Kuman je označio Vicela kao najveću želju, ali čini se da Belgijanac razmišlja u drugom smeru i da hoće u neki veći klub od Evertona.
„Želim iskustvo u nekom drugom prvenstvu i zemlji. Potreban mi je novi izazov. Hoću da pređem u neki veliki klub. Glasine oko Čelsija, Totenhema, Milana ili Rome? Budućnost mi je u Engleskoj ili Italiji. Svejedno je da li Premijer liga ili Serija A. Samo da je veliki klub. Roma je takav klub. Jedan od najvećih u Italiji. Bilo bi sjajno ako bi mi to bila poslednja stanica u karijeri. Ali iskren da budem, još nisam dobio konkretan poziv“, rekao je Vicel za belgijske medije.

Na ovaj način je ubio i nade Stouka koji ga je takođe želeo. Potersi se nikako ne uklapaju u opis velikog kluba po Vicelovim ukusima. Čini se da ni Everton neće imati velike šanse. Čelsi nije više tako zagrejan kao prošlog leta kada je Murinjo hteo Vicela. Novom treneru Konteu je prioritet Vicelov zemljak Najngolan, tako da Roma, Milan i Totenhem ostaju favoriti. Roma je ostala bez Pjanića, uskoro će i bez Najnogalana tako da bi Vicel došao kao melem na ranu Romanista...  

(FOTO: Action images)


tagovi

Serija ARomaPremijer ligaletnji prelazni rok 2016EvropaEngleskaAksel Vicel

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara