"OFK Beograd - Vojvodina"
"OFK Beograd - Vojvodina"

Vignjević: Hladne glave ući u meč. Milinković: Nismo u situaciji da pretimo

Vreme čitanja: 2min | uto. 12.03.13. | 19:12

Treneri Vojvodine i OFK Beograda, pred prvi meč polufinala Kupa, složni u odluci da je ovo samo prvo poluvreme velikog dvoboja

OFK Beograd - Vojvodina

Fudbalere Vojvodine i OFK Beograda u sredu od 18 časova na stadionu Karađorđe očekuje prvi duel polufinala Kupa Srbije.

Izabrane vesti

Za oba tima ovo će biti jedna od najvažnijih utakmica sezone obzirom da mesta za finale ima samo za jednu ekipu. Međutim, i jedan i drugi trener složni su u odluci da je meč u sredu samo prvo poluvreme velikog dvoboja i da ništa posle toga neće biti rešeno.
“Ovo je utakmica za koju smo se pripremali i u koju moramo ući hladne glave, jer je ovaj susret tek prvo poluvreme“, rekao je trener Novosađana Nebojša Vignjević i dodao:
“Bez obzira što Beograđani u poslednje vreme ne postižu rezultate adekvatne njihovom kvalitetu visoko cenim tim koji predvodi moj uvaženi kolega Milinković. Njegova fudbalska filozofija i stil rada ostavili su dubok trag u svakom timu koji je vodio. Među nama nema nepoznanica, nemamo se čime iznenaditi. Jedino ako Kiza uđe sa klupe na prekid i postigne gol“, uz osmeh je rekao Vignjević.

Šef struke crvrno-belih osvrnuo se i na prethodni meč njegovog tima u Borči.
“Meč protiv BSK-a nam je pokazao neke slabosti koje imamo. Upravo zbog toga će biti nekih promena u prvih 11, prvenstveno u odbrani. Siguran je samo Branislav Trajković i on će početi meč. Takođe, napominjem da su svi igrači zdravi i spremni da, uz pomoć navijača, ostvare dobar rezultat pred revanš u Beogradu“, istakao je Vignjević.

S druge strane, trener Romantičara Zoran Milinković ne beži od toga da je Vojvodina favorit u ovom meču i dodaje da ništa neće biti rešeno u Novom Sadu.
“Javnost je već proglasila Vojvodinu za favorita, a mi nakon poslednjih rezultata u prvenstvu nismo u poziciji da pretimo. Idemo u Novi Sad da se što bolje suprostavimo i tražimo svoju šansu u narednih 180 minuta“, rekao je trener Beograđana.

Milinković vrlo dobro poznaje svog narednog protivnika obzirom da je jedno vreme vodio novosadsku Staru damu sa kojom je igrao finale kupa kada su poraženi od Partizana.
“Vojvodina ima mlad i talentovan tim, ali i dosta iskusnih igrača. Vrlo dobro ih poznajemo, nema tajni. Tražiću od svojih momaka da pruže maksimum jer znam da smo dobro radili. Možda već u ovom meču naplatimo sav taj rad i trud. Ekipa je zdrava i spremna da iskoristi svoju šansu kako bi donela pozitivan rezultat kući“, zaključio je Milinković.

Isto mišljenje sa trenerom deli i kapiten Romantičara Nemanja Nikolić.
“Slažem se da nismo u situaciji da pretimo, ali imamo šansu da ispravimo greške koje smo napravili. Svi do jednog smo svesni odgovornosti. Čekamo instrukcije stručnog štaba i idemo u Novi Sad da se nadigravamo“, jasan je Nikolić.

(Foto: MN Press)


tagovi

EvropaNebojša VignjevićOFK BeogradSrbijaSuperligaFK VojvodinaZoran Milinković Željko Brkić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara