"Bobo Vijeri"
"Bobo Vijeri"

Vijeri: Morati me tretirao kao mafijaša, ali uvek ću voleti Inter

Vreme čitanja: 1min | sre. 19.11.14. | 22:39

Bivši napadač je tužan zbog načina na koji je 2005. otišao iz kluba

Bobo VijeriBivša zvezda Intera Kristijan Bobo Vijeri rekao je da ga je Masimo Morati tretirao kao mafijaša na kraju njegove karijere u Interu. 

On je tamo bio šest sezona, što je najviše što je proveo u jednom klubu, a za to vreme Morati je bio prvi čovek kluba.

Izabrane vesti

Inter je sa njim raskinuo ugovor 2005. godine, posle niza povreda, i on kaže da je tužan što se njegovo vreme u Neroazurima završilo na taj način.
"Velika je šteta da odete na taj način. Voleo sam Inter, dao sam sve tom klubu, ubio bih za njihov dres svakog dana. Bio sam prvi koji stiže i poslednji koji odlazi sa treninga. Moj odnos sa Moratijem je bio specifičan, jak, vrlo jak. Non-stop smo pričali o svemu. Osećao sam se kao deo porodice. Tako da, razumete moje razočarenje kada sam oteran. Pa pobogu, to se radi sa mafijašima. Ali ja znam kako funkcionišu stvari u fudbalu. Da je pričao sa mnom direktno, ne bih imao problem", pomalo je i ljut veliki Vijeri

Međutim, njegova ljubav prema plavo-crnom dresu je prevelika.
"Nikad ne bih mogao da mrzim Inter. Sećam se utakmice sa Veronom, kada sam stigao na stadion sat i po vremena ranije, a na njemu je bilo 85.000 ljudi i svi su uzvikivali moje ime. To su stvari od kojih se ježim", završio je svoje izlaganje legendarni Bobo.

(FOTO: Action images)


tagovi

EvropaInterItalijaKristijan VijeriMasimo MoratiSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara