""
""

Vilas Boas odlazi iz Zenita! Razlog - prodaja Salomona Rondona...

Vreme čitanja: 1min | čet. 10.09.15. | 12:57

Evropski mediji preneli su da bi Vilas Boas možda mogao da preuzme neki veliki evropski klub, kao sto je madridski Real...

Trener fudbalskog prvaka Rusije Zenita iz Sankt Peterburga Portugalac Andre Vilas Boas najavio je danas da će krajem sezone napustiti klupu tog kluba.

Izabrane vesti

Portugalac je prošle sezone - njegove prve na kormilu Zenita, osvojio titulu prvaka Rusije. On trenutno služi suspenziju od šest mečeva zbog toga što se raspravljao sa pomoćnim sudijom.

Evropski mediji preneli su da bi Vilas Boas možda mogao da preuzme neki veliki evropski klub, kao sto je madridski Real, ali je trener sa interesantnim nadimkom „Mali Murinjo“ izjavio da je rukovodstvo Zenita odbilo da mu dopusti da podnese ostavku.

Vilas Boas je za zvanični sajt Zenita izjavio da je odbio da produži ugovor sa tim klubom i da će otići na kraju sezone. Razlog? Odluka ruskog predsednika Vladimira Putina da smanji broj stranaca u Premijer ligi, posle čega je Vilas Boas ušao u javni sukob sa čelnicima Zenita, koji su prodali napadača Salomona Rondona Vest Bromvič Albionu za rekordnih 17.000.000 evra. 

(FOTO: Action Images)


tagovi

Salomon RondonRusijaPremijer ligaEvropaAnde Vilas Boas

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara