Vladan Milojević je bio pun pogodak, a sledeći je Milinko Pantić?

Vreme čitanja: 1min | sre. 26.09.18. | 18:25

Srpski stručnjak bi uskoro mogao na klupu grčkog prvoligaša

Pre dve godine je Panionos napravio sjajan potez angažamnom Vladana Milojevića na mesto šefa stručnog štaba, a sada opet ciljaju srpskog trenera. I to klupsku legendu – Milinka Pantića!

Grčki prvoligaš je jako loše započeo sezonu i ima samo bod iz četiri meča. Francuski stručnjak Žoze Anigo je na ivici otkaza, a veliki kandidat da ga zameni je upravo Pantić. On je igračka legenda Panioniosa. Navijači iz atinskog predgrađa ga obožavaju. Igrajući za tim iz Nea Smirnija je blistao u periodu od 1991. do 1995. godine kada je prešao u Atletiko, a kasnije se vratio da završi karijeru u ovom klubu.

Izabrane vesti

Pantić je i ranije dovođen u vezu sa klupom Panioniosa. Prvi put 2010. godine, a drugi put 2016. kada je izabran Vladan Milojević sa kojim je Panionios imao najbolje rezultate u poslednjih desetak godina i izborio povratak u Evropu. Od Milojevićevog odlaska su kola opet krenula nizbrdo, promenila su se dvojica trenera, ali rezultata nema.

Zato se sada spekuliše o Pantićevom povratku koji ranije nije krio ambiciju da jednog dana doše u klub kao trener. Do sada je u trenerskoj karijeri radio u B timu Ateltika, vodio je azerbejdžanski Baku i kineski Dalijan.

 


tagovi

Milinko PantićPanionios

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara