""
""

Volfzburg konačno koristi novac od De Brujnea i Perišića! I to da ukrade najveću želju Čelsija i Junajteda (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 16.01.16. | 14:55

Bas Dost je povređen i još se ne zna kada će se tačno vratiti, dok korist od Niklasa Bendtnera i nije neka. U slučaju da klub ne kupi adekvatno rešenje, mogao bi ozbiljno da ugrozi plasman u Ligu šampiona naredne sezone

Nema te odluke koju novac ne može da promeni! 

Izabrane vesti

Ovom idejom vode se vodeći ljudi Volfzburga, koji su konačno rešili da iskeširaju veliki novac za pojačanje i tako krenu da koriste nešto više od 100.000.000 evra koji leže posle transfera Kevina De Brujnea u Mančester Siti i Ivana Perišića u Inter, a uskoro bi trebalo da stigne novac i za transfer Tima Klosea u Norič. 

Kako javlja nemački Kiker, uprava Vukova krenula je u novu ofanzivu na Brela Embola, uprkos tome što je Bazel nedavno otkrio kako supertalentovani napadač nije na prodaju, bar do leta. Ipak, u Volfzburgu imaju savršeni plan kako da smekšaju rukovodeće kadrove višestrukog švajcarskog šampiona, pa su pripremili čak 30.000.000 evra! Što bi, bar prema pisanju Kikera, trebalo da bude dovoljno da se stvari rapidno preokrenu u korist Volfzburga. 

Ne treba zaboraviti da Bazel već neko vreme odoleva naletima Mančester junajteda i Čelsija, koji u Embolu vide zalog za budućnost. Ipak, Volfzburg nema previše izbora i mora da pronađe napadača do kraja prelaznog roka. Jer, Bas Dost je povređen i još se ne zna kada će se tačno vratiti (prema nekim procenama šest nedelja prim. aut.), dok korist od Niklasa Bendtnera i nije neka. U slučaju da klub ne kupi adekvatno rešenje, mogao bi ozbiljno da ugrozi plasman u Ligu šampiona naredne sezone, pošto je titula van domašaja. 

A Brel Embolo se visoko kotira u sveskama brojnih evropskih velikana. 

Sve informacije sa transfer pijace možete pogledati u našem dnevnom blogu "TRANSFERI UŽIVO", klikom na naš tag "ZIMSKI PRELAZNI ROK 2016" ili na našem Specijalu "PRELAZNI ROK".

>>>> MOZZART Sport pratite i na našoj novoj Fejsbuk stranici <<<<

(FOTO: Action Images)


tagovi

Zimski prelazni rok 2016VolfzburgŠvajcarska 1Premijer ligaNemackaEvropaEngleskaČelsiBrel EmboloBazel

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara