""
""

Voša letos igrala kao Barsa, a sad je obična farsa! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 06.11.15. | 19:49

Radnik iz Surdulice ofanzivnom igrom lako pokorio Karađorđe – 3:2

„Ćiribu,ćiriba, igra Voža kao Barsa“... Pevali su navijači Vojvodine ove stihove tokom letošnje evropske epizode i u neverici gledali kako se njihov tim poigrava sa skupocenim zvezdama Sampdorije. Ali od te magije nije ostalo-ništa.

Krizu igre i rezultata novosadskog superligaša, koju je glavom platio Zlatomir Zagorčić, produbio je Radnik. Ekipa iz Surdulice je po bibliskoj magli odigrala hrabro na Karađorđu i zabeležila ubedljivu pobedu – 3:2.

Izabrane vesti

Stručni štab Vojvodine izveo je postavu bez Mirka Ivanića koji je odbio da potpiše novi ugovor, te Ognjena Ožegovića... Ali rezultat je ponovo bio-isti. Deprimirajući za sve u Novom Sadu.

Vojvodini je vrata trijumfa bombom otvorio novi vunderkind iz omladinske škole Lazar Zličić u 21.minutu. Međutim, bilo je to sve od ekipe iz Novog Sada koja je zabeležila sedmi poraz u prvenstvu, i sada opravdano mora da strahuje za mesto u plej-ofu.

Tamnoputi Ovusu je samo minut kasnije izjednačio rezultat, a zatim je izborio isključenje Puškarića koji ga je faulirao kao poslednji igrač odbrane.

Od tog momenta znalo se da samo gusta magla može da spasi Vojvodinu. Arbitar meča je nekoliko puta bio u dilemi da prekine duel, ali to nije dekoncentrisalo gostujuće fudbalere.

Posle faula Perića jedanesterac je uspešno realizovao Stojanović da bi šou Surduličana nastavio Arsić. Do kraja meča Vojvodina je imala inicijativu, stigla da smanji rezultat posle gola Stanisavljevića iz jedanaesterca, ali to je bilo sve. Očajan niz Novosađana je nastavljen, koji su bez pobede na šest vezanih mečeva. Poslednji put su pobedili 3.oktobra protiv OFK Beograda

 

SRBIJA, SUPERLIGA, 17.KOLO

Petak

Vojvodina – Radnik 2:3 (1:1)
/Zličić 21, Stanisavljević 82 pen – Ovusu 23, Stojanović 54 pen, Arsić 70/

Subota

13.00 OFK Beograd – Radnički

13.00 Borac (Č) – Voždovac

13.00 Spartak – Javor

13.00 Novi Pazar – Mladost (L)

18.00 Crvena zvezda – Metalac

Nedelja

13.00 Rad – Čukarički

17.00 Jagodina - Partizan

(Foto Star Sport)

Pratite MOZZART i na Vajberu


tagovi

Zlatomir ZagorčićFK VojvodinaSuperligaSrbijaRadnikOgnjen OžegovićMirko Ivanić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara