Đerar Deulofeu
Đerar Deulofeu

Votfordov dobar posao – Deulofeu za 13.000.000

Vreme čitanja: 1min | ned. 10.06.18. | 10:55

Barselona spustila cenu

Nije možda igrač za najveće domete, ali Đerar Deulofeu ima svoje mesto na fudbalskoj mapi Evrope. Engleske pre svega, iako u prolećnoj polusezoni nija baš blistao na pozajmici u Votfordu. Povreda stopala svakako nije pomogla, a čini se da je i tako “sakat” 24-godišnji napadač uspeo da ostavi više nego dobar utisak na Vikaridž Roudu.

Katalonski mediji stoga javljaju: Deulofeu će i u narednoj sezoni biti igrač Votforda, samo sada punokrvni, pošto će Stršljenovi otkupiti njegov ugovor od Barselone.

Izabrane vesti

Blaugrana je isprva tražila čak 20.000.000 evra, ali je i to verovatno bio samo manevar, jer znali su na stadionu Kamp Nou da će teško izvući toliko, posebno imajući u vidu da Ernesto Valverde ne vidi Deulofeua u planovima, te da je njegov ugovor isticao za godinu dana. Nećkao se i Votford, navodno nije želeo da ide preko 10.000.000, ali je na kraju postignut kompromis.

Dnevnik Sport piše da su se dve strane našle na sumi od 13.000.000 evra. Sve je navodno utanačeno, samo još da sledeće nedelje posao bude ozvaničen. Cena transfera bi uz aktiviranje svih klauzula o bonusima mogla da naraste za još 2.000.000 evra.

(FOTO: Action Imges)


tagovi

Đerar DeulofeuLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara