Vrba: Partizan mora da napadne u revanšu, to je naša šansa

Vreme čitanja: 2min | čet. 15.02.18. | 23:30

“Nadamo se i da će naši navijači stvoriti ovako dobru i prijatnu atmosferu kakvu su Partizanovi stvorili ovde”

Napao je Partizan koliko je mogao, stvorio veći broj šansi, bio bolji u većem delu meča od Viktorije Plzenj, ali na kraju zadovoljniji mogu da budu gosti iz Češke. Uspeli su da se spasu poraza golom iz ofsajda i da obezbede dobar rezultat pred revanš na svom terenu.

Trener Pavel Vrba je na kraju bio zadovoljan…
“Kada dva i po meseca ne igrate, onda je ovo utakmicu kakvu možete da očekujete. Nije bilo idealno u prvom poluvremenu, a u završnoj fazi je Partizan imao više šansi. Napokon, u drugom poluvremenu smo odigrali onako kako je trebalo da igramo i srećan sam što smo uspeli da izjednačimo. Kombinacija koju smo pokušali u prvom nije nam pošla za rukom,  i lako smo gubili lopte. Partizan se bolje snašao u toj igri. Verujem da smo slabije igrali baš zbog duge pauze”, rekao je Vrba na konefernciji za medije.

Izabrane vesti

Sa kapitalom gola u gstima, Viktorija Plzenj je favorit za prolaz u osminu finala, ali Vrba ne želi taj status.
“Ne mogu ni posle ove utakmice da kažem ko je favorit za prolaz dalje. Međutim, rezultat 1:1 za nas je veoma obavezujući. Biče nam potrebno mnogo snage u revanšu. Revanš će biti sličan kao i današnji meč. Jasno je da Partizan da mora da postigne gol i to je naša prednost. Nadamo se i da će naši navijači stvoriti ovako dobru i prijatnu atmosferu kakvu su Partizanovi stvorili ovde”, poručio je Pavel Vrba.

(FOTO: Action images)


tagovi

Pavel VrbaViktorija Plzenj

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara