""
""

Vrsaljkov paraf karijere! Ne događa se Atletiko Madrid svaki dan...

Vreme čitanja: 2min | uto. 05.07.16. | 18:00

Desni bek Vatrenih idealan deo strategije Jorgandžija oko jačanja konkurencije unutar tima

Hrvatski reprezentativci su zapalili Stari kontinent, što samo pokazuje koliko je za jedan nacionalni tim važno da učestvuje na velikim takmičenjima, ali ne samo da učestvuje već i da ostvari dobre rezultate i pruži dobru igru, što je bio i slučaj sa selekcijom Anta Čačića u Francuskoj.

Izabrane vesti

Desni bek Vatrenih i doskorašnji prvotimac italijanskog Sasuola Šime Vrsaljko potpisao je petogodišnji ugovor sa vicešampionom Evrope madridskim Atletikom.
"Igranje u Atletiko Madridu predstavlja veliki izazov za mene, veoma sam srećan", rekao je Vrsaljko nakon potpisivanja ugovra sa Jorgandžijama.

Svoje zadovoljstvo nije krio ni sportski direktor kluba sa Visente Kalderona Hose Luis Kaminero, koji je svestan da je u Atletiko doveo igrača u kojeg vredi ulagati u budućnosti.
"Vrsaljko je igrač sa velikim potencijalom, ali je kvalitet već potvrdio u kvalitetnom prvenstvu kao što je italijanska Serije A. Njegov dolazak u klub savršeno ispunjava našu ideju o povećanju konkurencije unutar ekipe. On je veoma raznovrstan igrač, može da igra na oba boka i predstavljaće odličnu alternativu u defanzivi", rekao je Kaminero.

Vrsaljko u poslednjih nekoliko godina doživljava neverovatan uspon u karijeri. Na leto 2013. godine iz Dinamo Zagreba je prešao u Đenovu za 5.000.000 evra, ali ga se Đenova godinu dana kasnije olako odrekla i prodala ga Sasuolu za 3.500.000, što je klub iz Ređo Emilije uspeo višestruko da iskoristi. Iako obeštećenje nije zvanično saopšteno, pominje se cifra od 15.000.000 evropskih novčanica.

(FOTO: Action images)

 


tagovi

ŠpanijaŠime VrsaljkoPrimeraEvropaAtletiko Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara