"Mitrović na meču sa Hrvatskom"
"Mitrović na meču sa Hrvatskom"

Vrtoglavi uspeh milionera Aleksandra Mitrovića?

Vreme čitanja: 1min | sub. 28.12.13. | 09:05

Srpski golgeter, kaže njegov menadžer Nenad Jestrović za Sport, mogao bi da na leto završi u Dortmundu

Mitrović na meču sa HrvatskomTako to ide u slučaju mladih i perspektivnih. Aleksandar Mitrović svako malo je po naslovnim stranama medija širom Evrope, samo šest meseci po odlasku u Anderleht već se piše o njegovom transferu u Bajern, ali menadžer Nenad Jestrović u izjavi za dnevni list Sport tvrdi da je srpski internacionalac trenutno najbliži odlasku u tabor jednog drugog nemačkog giganta – Borusije Dortmund.
"Borusijini skauti se smenjuju na utakmicama Anderlehta, snimaju mogućeg naslednika Roberta Levandovskog", kaže Jestrović za Sport, uz ogradu da bi transfer mogao da se realizuje tek na leto, jer Anderleht ne želi da se posle svega šest meseci odrekne igrača za kojeg je izdvojio rekordnih pet miliona evra za obeštećenje.
"Ali, već ove zime mogu da se definišu određene, najvažnije stvari", dodaje Jestrović.

Dobra vest i za Partizan, koji će dobiti 20 odsto od naredne prodaje srpskog reprezentativca, ali i za samog igrača.
"Prava liga i klub za Mitrovića. Stepenik po stepenik. Do onih najviših. Tako je, recimo, išao i moj bivši saigrač u Anderlehtu, aktuelni kapiten najjače belgijske selekcije Vensan Kompani. Iz Brisela u Hamburg odakle se preselio u Mančester Siti. Mitrović, zaista, nema razloga da žuri, pred njim je sve vreme ovog sveta, poseduje kvalitet koji će ga kad-tad odvesti do onoga što mu pripada", zadovoljno trlja ruke Jestrović.

Izabrane vesti

(FOTO: MN Press)


tagovi

Aleksandar MitrovićAnderlehtBelgijaBorusija DortmundEvropaNenad JestrovićŽupiler Pro liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara