"Ilič iz vremena dok je igrao za Betis protiv Lea Mesija"
"Ilič iz vremena dok je igrao za Betis protiv Lea Mesija"

Vujadinović skup za crno-bele, Partizan sad hoće Branka Iliča (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 02.07.14. | 08:35

Štoper reprezentacije Slovenije slobodan igrač, klubu iz Humske 1 preporučio ga Zlatko Zahović

Ilič iz vremena dok je igrao za Betis protiv Lea MesijaDvojica Slovenaca igrala su za Crvenu zvezdu minule, a jedan bi mogao da nosi dres Partizana u sledećoj sezoni. Nejc Pečnik i Dejan Kelhar su na Marakani osvojili šampionsku titulu, a izgleda da će njihovim stopama, samo na drugu stranu Topčiderskog brda da krene – Branko Ilič (31).

Crno-beli su zainteresovani za doskorašnjeg štopera Hapolea iz Tel Aviva, kome je istekao ugovor sa Izraelcima i slobodan je u izboru nove sredine, a klubu iz Humske 1 ga je, navodno, preporučio nekadašnji as Partizana, Zlatko Zahović, sada sportski direktor Maribora.

Izabrane vesti

Ilič je u gro plan izbio posle saznanja da prvi pik Marka Nikolića, Nikola Vujadinović izgleda nije toliko realna varijanta. I to po dva osnova. Najpre što posle isteka ugovora sa Šturmom ima na stolu daleko unosnije ponude iz Turkse (Trabzon i Kajzeri), a drugi je činjenica da je za nastavak saradnje sa Austrijancima zahtevao 230.000 evra, pa je jasno da čelnici Partizana toliki novac nisu u prilici da mu ponude.

To, pišu Večernje novosti, favorizuje Branka Iliča, nekadašnjeg prvotimca ljubljanske Olimpije i Domžala, zatim internacionalca u Betisu, Mosvki, Lokomotivi i kiparskom Anartozisu, koji je dugogodišnji reprezentativac Slovenije, u čijem je dresu odigrao 53 utakmice.

AŠKOVSKI OTIŠAO NA PROBU U STROMSGODSET

Sportski žurnal donosi još jednu vest iz tabora Partizana. Levi bek crno-belih, Stefan Aškovski, koji je minulu sezonu proveo na pozajmici u Donjem Sremu i Napretku, otputovao je u Norvešku, gde će odigrati dve  probne utakmice za tamošnjeg šampiona Stromsgodset.

Ukoliko ostavi pozitivan utisak, mladi reprezentativac Makedonije će i ostati u Norveškoj, ali nije precizirano da li će postati član Stromsgodseta ili će i narednu godinu biti na pozajmici. 

(FOTO: Action images)


tagovi

transferi2014SuperligaSrbijaFK PartizanNikola VujadinovićBranko Ilič

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara