""
""

Vujošević opet upalio mašinu!

Vreme čitanja: 1min | sub. 30.01.16. | 21:55

Posle dva trijumfa nad Valensijom u Evrokupu i slavlja protiv Burža u nacionalnom kupu Francuske, Vujošević je upisao i prvenac u prvenstvu

Duško Vujošević je definitivno naučio Limož da ponovo pobeđuje. Aktuelni francuski šampiona večeras je na svom terenu ubedljivo savladao fenjeraša Avr sa 86:67 (20:16, 22:16, 22:22, 22:13) u utakmici 18. prvenstvenog kola.

Izabrane vesti

Posle dva trijumfa nad Valensijom u Evrokupu i slavlja protiv Burža u nacionalnom kupu Francuske, Vujošević je upisao i prvenac u prvenstvu.

Večeras je crnogorski stručnjak opet samo mogao da sedi na klupi, ali nije smeo da ustaje jer čeka 2. februar i sastanak komisije francuskog ministarstva sporta na kojem će mu biti nostrifikovana srpska košarkaška diploma.

Nije to predstavljalo nikakav problem. Limož je večeras u najvećem delu utakmice delovao poprilično sigurno i lako je opravdao ulogu favorita. Ovo je domaćinu bila deveta pobeda u šampionatu i sada je na samo jedan trijumf od mesta koje vodi u plej-of.

Kao i protiv Valensije u Evrokupu, večeras je briljirao Nobel Bungu-Kolo sa 24 poena, a odličnu partiju pružio je i Leo Vesterman sa dabl-dabl učinkom od 12 poena i čak 10 asistencija. Bo Mekejleb imao je nešto skromniji učinak od po pet poena i podeljenih lopti.

Ekipa francuskog prvaka u sledećoj utakmici, koja se igra 3. februara, gostuje nemačkom Oldenburgu u petom kolu Evrokupa.

(FOTO: Youtube printscreen)

 


tagovi

Leo VestermanFrancuskaEvroligaDuško VujoševićBo Mekejleb

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara