""
""

Vujošević: Svima nam je problem ovaj ritam utakmica

Vreme čitanja: 1min | uto. 02.06.15. | 22:35

Partizan je večeras u Pančevu slavio sa 82:50 u pretposlednjem kolu Superlige Srbije, a u četvrtak ga, uoči početka plej-ofa, očekuje i duel sa Crvenom zvezdom

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević posle pobede protiv Tamiša u Superligi ponovo istakao koliko problem predstavlja “gust“ kalendar takmičenja u Superligi u kojoj se utakmice igraju na svaka tri dana.

Izabrane vesti

Partizan je večeras u Pančevu slavio sa 82:50 u pretposlednjem kolu Superlige Srbije, a u četvrtak ga, uoči početka plej-ofa, očekuje i duel sa Crvenom zvezdom.
“Partizan je sigurno jača ekipa od Tamiša, malo je i problem ekipama koje nisu došle iz ABA lige sam ritam utakmica.  Ali svima je problem, i nama je problem, svaki drugi, treći dan, ali veći je to problem njima. Oni su bolje počeli prvenstvo i čvršće su se držali nego sad, stižu ih i neke posledice tog ritma, ali u svakm slučaju oni su vrlo ozbiljan sastav, protiv kog mora da se igra maksimalno angažovano“, rekao je Vujošević novinarima posle utakmice.

On je pohvalio pančevački klub za dobar i kvalitetan rad u prethodnih nekoliko godina. Vujošević se zahvalio i navijačima Partizana na podršci u Pančevu uz konstataciju da im se ekipa odužila dobrim odnosom prema igri.

(FOTO: MN Press)


tagovi

SrbijaFK PartizanKošarkaška SuperligaKK TamišDuško Vujošević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara