"Duško Vujošević"
"Duško Vujošević"

Vujošević: Želimo da iz dvokoraka uđemo u finale

Vreme čitanja: 2min | pon. 08.06.15. | 18:20

"Uspešno smo otpočeli polufinalnu seriju. Značajno je da smo osim rezultata odigrali i jednu veoma dobru utakmicu", rekao je strateg srpskog šampiona

Duško Vujošević

Košarkaši Partizana odradili su dobar posao u prvom polufinalnom okršaju plej-ofa Superlige protiv Metalca i došli u situaciju da se u Valjevu plasiraju u još jedno finale. 
"Uspešno smo otpočeli polufinalnu seriju. Značajno je da smo osim rezultata odigrali i jednu veoma dobru utakmicu. Pre svega sam zadovoljan pristupom i odnosom igrača prema svim onim zadacima koje smo postavili pred samu utakmicu ispred ekipe", istakao je Duško Vujošević za sajt kluba i još dodao:
"Metalac je pokazao i u Beogradu da poseduje i jedan dobar nivo kvaliteta, ali iz svih razloga koje sam naveo vezano za našu igru, oni naprosto nisu mogli u punoj meri da pokažu potencijal koji ih je doveo do trećeg mesta u domaćem šampionatu".

Izabrane vesti

Trofejni strateg Partizana veruje u svoju ekipu i ističe da će druga utakmica polufinalne serije biti drugačija nego prvi meč:
"Mi smo već zaboravili taj meč, koji je odigran u nedelju, iz prostog razloga jer nas već u utorak čeka novi i želimo da se ponašamo kao da je to prvi u seriji, a nadamo se i poslednji u ovom polufinalu. Znamo da će to biti sasvim drugačija utakmica, iz jednostavnog razloga jer je Metalac ekipa koja pokazuje drugačiji nivo pristupa i reakcije kada igra na domaćem parketu. Nošeni frenetičnim navijanjem publike, nastoje da izvuku maksimum iz svakog igrača, ta ekipa se sasvim drugačije ponaša igrajući na domaćem terenu. Bilo bi od velikog značaja da zabeležimo pobedu i da praktično iz dvokoraka prođemo u finale. Verujem da naš tim ima kvalitet i da je sposoban da upravo to uradi u utorak. Očekujemo da pružimo još bolju partiju nego u Beogradu", zaključio je Vujošević.

Utakmica u Valjevu zakazana je za utorak sa početkom u 18 časova.

(FOTO: MN Press)


tagovi

FK PartizanKošarkaška SuperligaKK MetalacDuško Vujošević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara