""
""

Kao u transu: Vukova 44 poena na dva meča u Pioniru!

Vreme čitanja: 1min | ned. 27.12.15. | 20:03

"Tenzija je bila prisutna u oba sastava, jer je duel imao ogroman značaj. Mi smo se ipak držali dogovora iz svlačionice", rekao je junak pobede ekipe iz Aleksandrovca

Posle Crvene zvezde Igokea, predvođena Vukom Radivojevićem, presudila je i Partizanu i uknjižila šestu pobedu u ABA ligi. Najefikasniji igrač današnje utakmice (26 poena), bivši kapiten Zvezde, za MOZZART Sport kaže da je meč bio ključan za oba tima.
„Tenzija je bila prisutna u oba sastava, jer je duel imao ogroman značaj. Mi smo se ipak držali dogovora iz svlačionice, dobro smo ih skautirali, uspeli da stignemo njihovu prednost i na kraju zasluženo pobedimo. Bodovi nam mnogo znače i nadam se da ćemo ponovo ući u pobednički ritam“, rekao je na Radivojević, koji je protiv Zvezde sredinom novembra ubacio 18 poena.

Izabrane vesti

Nakon trijumfa nad crveno-belima tim iz Laktaša je ušao u seriju od šest poraza koju je prekinuo u duelu sa crno-belima, a bivši igrač Partizana Nikola Pešaković za naš portal kaže da bi menjao pobede nad večitima za šest izgubljenih partija.
„Tačno da nam ova pobeda puno znači, ali bolje da smo imali seriju od šest trijumfa. Predvodio nas je sjajni Radivojević, mi smo pokazali karakter i veću želju i zasluženo smo uzeli bodove. Sad se moramo okrenuti utakmicama koje dolaze“, zaključio je Pešaković.

Piše: Đurđe Mečanin
(djurdje.mecanin@mozzartbet.com)


tagovi

Vuk RadivojevićSrbijaFK PartizanJadranska ligaIgokeaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara