""
""

Vuk Radivojević: Nećemo dozvoliti Partizanu da nam nametne ritam

Vreme čitanja: 1min | pet. 09.10.15. | 15:45

„Kod nas je uvek veliki motiv da se dobiju večiti rivali“, kaže košarkaš Igokee

Igokea i Partizan bili su uspešni u poslednjem kolu ABA lige, tim iz Aleksandrovca je savladao Metalac, a Beograđani MZT. Obe ekipe sa dosta elana dočekuju međusobni susret, što u izjavi za MOZZART Sport potvrđuje i iskusni košarkaš Igokee Vuk Radivojević.
Partizan je stigao do bitne pobede koju je zabeležio zahvaljujući velikoj agresivnosti i mladosti. I u Laktašima će gosti pokušati da primene isti recept za novi trijumf, međutim, nećemo dozvoliti crno-belima da nametnu svoj ritam. I mi smo ušli u seriju pobeda, mada još nismo dovoljno zajedno i imamo prostra za napredak, pogotovu sa Radenovićem“, rekao je Radivojević.

Iz Humske uveravaju da je domaćin favorit, ali se Radivojević ne slaže sa ocenama trenera Partizana, Petra Božića.
Nema favorita, ali kod nas je prisutan veliki motiv da se dobije Partizan, kao i Crvena zvezda, na primer. Moramo da sačuvamo prednost domaćeg terena, kažem, ušli smo u formu, mada uvek može  bolje. Mali problem predstavlja ritam utakmica, trošimo se dosta i veoma je bitan oporavak. Nadam se da ćemo maksimalno spremni dočekati duel sa timom Pere Božića“, kazao je na kraju Vuk Radivojević.

Izabrane vesti


tagovi

Vuk RadivojevićJadranska ligaIgokeaBiH

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara