"Vuk Radivojević"
"Vuk Radivojević"

Vukov pečat na Igokeinu dominaciju

Vreme čitanja: 2min | čet. 12.05.16. | 15:30

Klub iz Laktaša osvojio duplu krunu u Bosni i Hercegovini

Vuk Radivojević

Košarkaši Igokee pobedili su u četvrtoj utakmici finalne serije plej-ofa BiH ekipu Kaknja sa 70:54 i  došli su do trećeg odlučujućeg trijumfa koji im je doneo novu titulu. Tako je ekipa Dragana Bajića zaokružila uspešnu sezonu sa duplom krunom jer su pre toga osvojili i Kup BiH, a izborili su i opstanak u ABA ligi.
“Superligu smo odigrali bez poraza, a u finalnoj seriji plej-ofa izgubili smo jednu utakmicu”, kaže za MOZZART Sport košarkaš Igokee Vuk Radivojević i nastavlja:
“Kakanj ima  dobru, mladu ekipu, solidnu posetu i dobli su nas u drugoj utakmici. Ipak, presudio je naš kvalitet, želja da odigramo što manje mečeva u finalu, pobedili smo i stigli do četvrte uzastopne titule. Na kraju nas je publika u Kaknju ispratila aplauzima”.

Izabrane vesti

Novom šamionskom titulom ispunili ste plan za ovu sezonu?
“Tako je. Osvojili smo Kup BiH, uzeli titulu i izborili smo opstanak u ABA ligi. Možemo biti zadovoljni učinkom u ovoj godini”.

Kakvi su vaši dallji planovi?
“Pre svega bih se zahvalio upravi, trenerima i saigračima na jednoj divnoj sezoni. Stavili smo tačku na uspešnu godinu. Već sam razgovarao sa  upravom o nastavku saradnje, slede konačni pregovori i zasluženi odmor”, zaključio je bivši kapiten Crvene zvezde Vuk Radivojević.

I krilni centar Igokee Miloš Komatina zadovoljan je osvajanjem duple krune.
“Pokazali smo svoju  snagu i kvalitet i tokom Superlige i u finalnoj seriji. Pobedili smo kad je trebalo i osvojili novu titulu”, ističe za naš portal Komatina.

Da li je bilo prostora za malo slavlje?
“Sinoć smo malo proslavili novu titulu u kafeu u našoj dvorani. Sad imamo zasluženi odmor”.

Kakvi su dalji planovi Igokee?
“Igraćemo Jadransku ligu, a uprava će morati da obavi razgovore sa igračima  jer je većini istekao ugovor. Ja sam, sa nekim kraćim pauzama, već četvrtu godinu u Laktašima, ovo mi je kao druga kuća i nadam se da ćemo se dogovoriti na obostrano zadovoljstvo”, zaključio je Komatina.

PIŠE: ĐURĐE MEČANIN
djurdje.mecanin@mozzartbet.com

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Vuk Radivojevićmiloš komatinaJadranska ligaIgokea

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara