"Gol Đurića sa penala"
"Gol Đurića sa penala"

Vulićević: Nije nam suđeno

Vreme čitanja: 2min | sre. 08.05.13. | 22:45

"Nismo puno pretili, ali znali smo da možemo", odgovara trener Jagodine Simo Krunić

 

Gol Đurića sa penalaVelika radost u taboru Jagodine posle istorijskog uspeha i osvajanja trofeja Kupa Srbije u finalu protiv Vojvodine. Toliko, da Ćurani posle meča nisu mogli da savladaju emocije.
"Ovo je pobeda za sve ljubitelje fudbala iz Jagodine, za sve u klubu, za lokalnu upravo na čelu sa Draganom Markovićem Palmom bez koga ništa ne bi bilo. Ali, pre svega za moju porodicu", rekao je kapiten Jagodine Miloš Stojanović, a ni trener Simo Krunić nije bio previše rečit.

Izabrane vesti

Samo je rekao da posle dobijanja nagrade za najboljeg trenera u Srbiji u 2012. godini uopšte ne razmišlja da li će to učiniti i u 2013.
"To je skroz nevažno. Ovo je pehar za koji su igrači najzaslužniji. Znali smo da možemo, nismo puno pretili i sada je vreme da se radujemo. Veliki uspeh za sve nas", kratko je naveo Krunić.

Kolega iz Voše Nebojša Vignjević priznao je da njegova ekipa večeras jednostavno nije ličila na sebe.
"Nije samo sreća bila danas u pitanju. Presudila je koncetracija. Jagodina je znala šta može, mi smo pokušavali, ali nismo imali izrazito raspoloženog strelca. Posle se videla i nervoza tako da je na kraju stprljivija ekipa zasluženo pobedila".

Kapiten Miroslav Vulićević bio je potpuno skrhkan.
"Po zna koji put iz jedne greške primamo gol. Kao da je finale ukleto za nas. Ne znam šta da kažem, psim da se zahvalim navijačima. Možda smo se malo uljuljkali zbog uloge favorite. Ali, kao da nam nije suđeno".


tagovi

JagodinaMiloš StojanovićMiroslav VulićevićNebojša VignjevićSimo KrunićSrbijaFK Vojvodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara