""
""

Za još jednu poljsku gol mašinu cena je 15.000.000 evra

Vreme čitanja: 1min | pet. 23.06.17. | 23:19

Sevilja hoće, Anderleht kaže da ima čak tri ponude iz Rusije

Imaju Poljaci špiceva „za izvoz“. Robert Levandovski teroriše golmane po Bundesligi, Arkadijuš Milik je negovestio da će to da radi u Seriji A, ali ga je povreda prednjih ukrštenih ligamenata usporila, a u Belgiji se do maksimuma razvio Lukaš Teodorčik. Toliko da je vreme za novi izazov u karijeri 26-godišnjeg napadača. Verovatno u nekoj od „liga petice“.

Prema navodima španskih medija, u trku za potpis Anderlehtovog centarfora ušla je Sevilja. Andalužani bi mu, možda, najviše i pasovali, pošto znaju da razviju igrača i koriste njegov potencijal, a osveženje u napadu im je potrebno, jer nisu uspeli da zadrže Stevana Jovetića.

Izabrane vesti

Sevilji neće biti lako, s obhzirom da Ljubičasti traže obeštećenje od 15.000.00 evra. I uveravaju da imaju čak tri ponude iz Rusije.
Tri ruska kluba su nas zvala i pitala za Tea. Među njima je i Terek Grozni. Što se tiče Sevilje, sećam se da je htela Denisa Prata pre tri sezone, međutim, posle toga nije nas kontaktirala. Nismo još dobili njenu ponudu za Teodorčika. Možemo da ga prodamo samo dobrom klubu, gde ćemo biti sigurni da dolazi kod trenera koji ga baš hoće“, rekao je Herman van Holsbek, generalni direktor Anderlehta.

Podsetimo, Lukaš Teodorčik je prošlog leta stigao u Brisel iz kijevskog Dinama za 4.500.000 evra i dao je 30 golova na 53 takmičaraske utakmice.

(FOTO: Action images)


tagovi

ŠpanijaSeviljaŽupiler Pro ligaPrimeraLukaš TeodorčikEvropaBelgijaAnderleht

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara