""
""

Za nju granice ne postoje: Nataša Kovačević igra za Zvezdu u prvoj ligi Srbije!

Vreme čitanja: 1min | sre. 04.11.15. | 19:04

To je saopštio ženski košarkaški klub sa Malog Kalemegdana, koji je obavestio javnost da u o povratku Nataše Kovačević aktivnom bavljenju košarkom, već konsultovani i predstavnici KSS, i FIBA, i da u ovom po mnogo čemu jedinstvenom slucaju, zbog korišćenja proteze, ne postoje nikakve prepreke da se ponovo vrati na parket

Mnogi bi na njenom mestu klonuli duhom, ali je ona nakon nesreće postala jača nego ikad, a sada će ponovo na parket! Nataša Kovačević već dva meseca vredno trenira sa Crvenom zvezdom pod budnim okom trenera Dragana Vukovića, a već je pokrenut i postupak registracije za njene nastpupe u prvoj ligi Srbije.

Izabrane vesti

To je saopštio ženski košarkaški klub sa Malog Kalemegdana, koji je obavestio javnost da u o povratku Nataše Kovačević aktivnom bavljenju košarkom, već konsultovani i predstavnici KSS, i FIBA, i da u ovom po mnogo čemu jedinstvenom slucaju, zbog korišćenja proteze, ne postoje nikakve prepreke da se ponovo vrati na parket.

Nataša je 7. septembra 2013. godine doživela saobraćajnu nesreću u Mađarskoj, kada je bila članica Mađarskog Đera, nakon čega joj je amputirana leva noga do kolena. Ipak, ona je svojom voljom pokazala da u životu i sportu ne postoje granice. Nataša je velikom voljom, uz pomoć svog kluba, prvo ponovo prohodala, a uz pomoć sportske proteze u čijoj nabavci su svojevremeno mnogo pomogli FIBA Evropa, francuska košarkaška federacija i njen predsednik Žan-Pjer Siuta i KSS, nastavila da se bori za svoje pravo i veliku želju da ponovo igra košarku.

Uspela je u tome, svaka joj čast!

(FOTO: MN press)


tagovi

Nataša KovačevićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara