""
""

Za OVO 240.000 evra godišnje?! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 07.05.16. | 18:43

Nema dileme, ovo je jedan od najskupljih promašaja u istoriji Crvene zvezde

Tražen kao sveti gral, čekan kao ozeblo sunce, plaćen kao veliko pojačanje za Ligu šampiona. Posle nepunih šest meseci će se ispostaviti da je Edson da Silva jedno od najgorih i srazmerno ceni jedno od najtragičnijih pojačanja koja su dolazila u Zvezdu.

Izabrane vesti

Nedeljama je zimus trajala saga oko potrage za štoperom iz Južne Amerike. Zvezda je pirikrala da mora da dovede Južnoamerikanca u srce odbrane i tačka. Pa je posle neuspeha u pregovorima sa Leom i Moledom odlučila da u godišnju platu Edsona uloži 240.000 evra.

Čekali su su ga da se adaptira, da se uigra i da pokaže zašto je igrao za velikana poput Sao Paula, ali već od prve utakmice sa Mladosti je bilo jasno da je Brazilac mačka u džaku. Posle toga je išao na hlađenje, pa dobio novu šansu i opet razočarao protiv Rada kada je pravio početničke greške u poslednjoj liniji.

Danas je dobio novu priliku u meču bez rezultatskog pritiska i još jednom se pokazao kao promašaj. Njegove greške i slabe reakcije su donele Vojvodini dva od tri gola na Marakani. Što se pre Zvezda rastane sa Edsonom, biće joj bolje... I može da zaboravi na „lovce“ po Južnoj Americi koji su joj uvalili brazilsku mačku u džaku. 

(FOTO: MN press)


tagovi

SuperligaSrbijaEdson SilvaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara