""
""

Za takvog majstora 20.000.000 evra nije puno: Svi ga žele, ali niko da požalje ponudu za Papua Gomeza

Vreme čitanja: 2min | čet. 01.06.17. | 11:15

U Bergamu su odredili cenu i čekaju konkretizaciju interesovanja nekog kluba

Atalanta je igrala možda i najlepši fudbal u Seriji A, koji je iznedrio i plasman u Ligu Evrope. Ali, Boginja provincije u isto vreme postala i riznica fudbalskih dragulja, oko kojih se otima Italija, ali i čitava Evropa. Mnogi od tih dijamanata će nastaviti dalje brušenje u kvalitetnijim sredinama, dok je jedan od njih svoj maksimalni sjaj dostigao upravo u Bergamu. Najbolji igrač Atalante i jedan od najvećih majstora Serie A Alehandro Papu Gomez neće moći da izabere bolji trenutak za prelazak u bolji klub od ovog leta, s obzirom da je dostigao najbolje fudbalske godine i gotovo svakom timu bi doneo kvalitet više.

Izabrane vesti

Kako pišu italijanski mediji, odličnog Argentinca žele gotovo svi, ali niko još nije poslao zvaničnu ponudu na adresu Atalante. Proteklih nedelja pominjali su se Milan, Roma i Lacio, navodno ga je ozbiljno želeo i Sampaoli u Sevilji, ali je on napustio klub, pa je tržište sada još uvek otvoreno.

Papu ima 29 godina, što mnogi timovi ne vide kao dobru investiciju za neku narednu prodaju, ali bi u njemu mogli da dobiju igrača koji može još mnogo da pruži u naredne tri ili četiri godine. Atalanta je odredila cenu od 20.000.000 evra, što i nije previše za takvog majstora, s obzirom na to kakvi se sve igrači prodaju i za mnogo veću sumu novca.

Gomez je u tek završenoj sezoni odigrao 37 utakmica u Seriji A i postigao 16 golova.

(FOTO: Action images)


tagovi

Alehandro GomezAtalantaItalijaSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara