"Zagorčić"
"Zagorčić"

Zagorčić:Gol kao Ožegovićev se retko viđa

Vreme čitanja: 1min | ned. 02.08.15. | 23:47

"Sada se okrećemo revanšu sa Samdorijom u koji ulazimo sa velikim optimizmom", istakao je trener Lala

ZagorčićTrener fudbalera Vojvodine Zlatomir Zagorčić posle utakmice sa Javorom posebno se osvrnuo na fantastičan gol Ognjena Ožegovića, istakavši da se takav gol retko viđa i da mu čestita na ideji da šutira "makazicama" preko glave.

Zagorčić je na konferenciji za novinare rekao da je meč sa Javorom za Vojvodinu bio izuzetno težak u situaciji kada je došlo do emotivnog pražnjenja kod igrača nakon velike utakmice sa Sampdorijom.
"Javor je u određenim delovima utakmice diktirao igru i mogao je opasno da nas ugrozi, ali smo uspeli da postignemo gol na vreme, nakon čega je bilo mnogo lakše", rekao je Žagorčić.

Izabrane vesti

Prema njegovim rečima, u drugom poluvremenu nakon određenih korekcija u sastavu ekipe Vojvodina je preuzela inicijativu i do kraja je diktirala tempo i imala još nekoliko lepih šansi.
"Zadovoljan sam odnosom igrača prema igri, pokazali su ozbiljnost i sada se okrećemo revanšu sa Samdorijom u koji ulazimo sa velikim optimizmom", istakao je Zagorčić.

Vojvodina je večeras na svom stadionu "Karađorđe" sa 2:0 savladala Javor iz Ivanjice u 3. kolu Superlige Srbije, a strelci su bili Aleksandar Stanisavljević u 22. i Ognjen Ožegović u 75. minutu.

(FOTO: Action images)


tagovi

Zlatomir ZagorčićFK VojvodinaSuperligaSrbijaOgnjen OžegovićJavorEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara