""
""

Zagorčić pred smenom: Ako ne pobediš i Zvezdu i Voždovac letiš sa klupe

Vreme čitanja: 1min | uto. 20.10.15. | 09:13

Upravni odbor Vojvodine postavio ultimatum šefu stručnog štaba

Padali su letos ničice MTK, Spartaks i Sampdorija, međutim, ne padnu li Crvena zvezda i Voždovac u paketu - i to u razmaku od samo četiri dana - pašće Zlatomir Zagorčić sa klupe Vojvodine. Rukovodstvo novosadskog kluba postavilo je ultimatum šefu struke: pobedi naredna dva gostovanja i sačuvaćeš posao.

Izazov za Zagorčića je, čini se, nikad teži. Prvi već sutra u okviru odložene utakmice 13. kola u kojoj Lale gostuju na Marakani lideru šampionata koji je vezao deset trijumfa, a zatim ih u subotu čeka još jedan duel u glavnom gradu, ovoga puta sa Voždovcem koji je primio tek dva gola na minulih pet utakmica (oba u porazu od Partizana).
Konstatovali smo da Vojvodina loše igre i da ima još gore suđenje, ali svejedno, tolerancije prema treneru više nema. Očekivanja su izneverena i situacija je alarmantna, tako da jedino pobede na predstojeća dva gostovanja produžavaju saradnju sa Zlatomirom Zagorčićem“, predočio je u informaciji za Sportski žurnal Zoran Šćepanović, predsednik kluba sa Karađorđa.

Izabrane vesti

Isti list navodi da je Vojvodina sinoć na sastanku Upravnog odbora ovaj zahtev predočila treneru Zagorčiću.

Novosađani su iz 13 utakmica uspeli da sakupe tek 20 bodova i nalaze se na sedmom mestu tabele Superlige.

Pratite MOZZART i na Vajberu!

(FOTO: Star sport)


tagovi

Zlatomir ZagorčićFK VojvodinaSuperligaSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara