Zamalek hita ka tituli

Vreme čitanja: 2min | sub. 05.01.19. | 13:01

Nova prilika da uveća razliku u odnosu na Al Ahli već danas

Nema veće sreće za Zamalek, sigurni smo, nego kad najveći rival Al Ahli kiksne. Još kad izgubi, možemo da potpišemo da se otvori šampanjac u prostorijama kluba. O navijačima Belih vitezova iz Kaira da i ne govorimo. Takva je noć bila sinoć u prestonici Egipta posle poraza branioca krune i "večitog prvaka" u zemlji Faraona od Piramidsa. Slavilo se i počelo sa maštanjem o tituli. Veliki korak ka peharu šampiona bio bi napravljen ukoliko danas Zamalek upiše tri boda na gostovanju Al Itihadu, u okviru 19. runde Premijer lige.

Izabranici Kristijana Grosa imaju 14 bodova više u odnosu na Al Ahli, ubedljivo najtrofejniji klub u zemlji, kao i tim sa najviše trofeja na svetu. Doduše, ima Zamalek i dva susreta više, ali je u svakako boljoj formi što pokazuje i serija od osam uzastopnih ligaških pobeda. Istovremeno, ekipa kojom rukovodi švajcarski strateg koji se proslavio radeći u Bazelu i Štutgartu, ove sezone je izgubila samo jednom, i to još krajem avgusta meseca protekle godine.

Izabrane vesti

Što se tiče Al Itihada, on je veoma tvrd domaćin. Poražen je samo jednom na osam ovosezonskih duela pred svojim navijačima, ali je čak pet puta remizirao. Radi se o ekipi sa velikom navijačkom bazom, mada ne većom od one koju imaju Al Ahli i Zamalek. Klub iz Aleksandrije u svojim redovima ima dvojicu pozajmljenih igrača od strane današnjeg rivala. Radi se o vezisti Davudi i napadaču Siseu, koji će propustiti ovaj duel.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sub 17:00 3922 EGI 1 Al Ittihad - Zamalek ki 2 1,55
Ukupna kvota1,55

EGIPAT 1 - MEČEVI 16. I 19. KOLA

Subota
13.30: (2,85) El Dakleh (2,85) Ismaili (2,65)
17.00: (6,25) Al Itihad (3,90) Zamalek (1,50)

*** kvote su podložne promenama

Foto: Reuters


tagovi

sportsko klađenjeZamalekEgipat 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara