""
""

Zanimljivo kolo u Švajcarskoj: Sulejmani na Zlatnu kopačku, Božinov VS Lučanci! Igra i Danijel Aleksić

Vreme čitanja: 2min | sre. 09.08.17. | 15:22

Jang Bojs je fiks dana

Bili smo u Rusiji, Rumuniji, malo do Japana, sada je vreme za Švajcarsku. Tamo je nova sezona tek počela, večeras se otvara četvrto kolo, a pola Srbije je stavilo lovu na Jang Bojs koji od 20.00 dočekuje Tun.

Nema previše filozofije, jasno je zašto ste ovde gađali pobedu domaćina. Mladi momci imaju maksimalan učinak posle tri kola uz gol-razliku 9:0 (jedan gol postigao i naš Miralem Sulejmani), raspucao se Leonardo Bertone, ali i nekadašnji napadač Pari Sen Žermena Giom Oaro. Zanimljivo, za Jang Bojs igra i Kristijan Fasnaht, prošlosezonska udarna igla Tuna. Ekipa iz Berna je u seriji od pet trijumfa nad Tunom na svom stadionu, a prošle sezone su u maju igrali 0:0. Tun - čije boje brani Dejan Sorgić, Zlatna kopačka Srbije u Evropi za prošlu sezonu - vezao je tri poraza pritom postigavši samo jedan i primivši čak šest komada.

Izabrane vesti

Nije sve tako jasno kada je reč o paru Lozana - Lugano. Oba tima su promenljivo ušla u novu sezonu, još nisu ostvarili trijumf, pa je logično zašto bukmejkeri nisu preterano uvereni u kec ili dvojku. Istina, Lozana je blagi favorit, ali nama je posebno bila interesantna informacija da je na četiri protekla susreta ovih timova dolazio tip GG, a na tri od četiri GG3+. Možda vam bude interesantno, član domaće ekipe je nekadašnji defanzivac Vojvodine David Hrubik (20). Tu je i Valeri Božinov koji još čeka prvi gol u novoj sezoni. Boje gostiju brane bivši fudbaleri lučanske Mladosti Vladimir Golemić i Radomir Milosavljević.

Sankt Galen je blagi favorit pred okršaj sa Lucernom. Danijel Aleksić je već postigao jedan pogodak, može li danas još neki? Večerašnji domaćin je upisao pobedu i remi (uz Lugano jedini su koji imaju utakmicu manje, Lucern na kontu ima sva tri ishoda u prva tri kola. Čini nam se da je ovde Sankt Galen bliži pobedi. Ima tu još Srba. Švajcarskih. Za domaćina nastupa Boris Babić, a za goste Filip Ugrinić i Stefan Knežević.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sre 20:00 3371 ŠVA 1 Lausanne - Lugano tgg gg3+ 1,87
Sre 20:00 3372 ŠVA 1 St.Galen - Luzern ki 1 2,10
Sre 20:00 3373 ŠVA 1 Young Boys - Thun ki 1 1,40

Klikom na dugme - KLADI SE, na sajtu mozzartbet.com će biti kreiran tiket sa predloženim igrama. Omogućeno je da neki od ovih mečeva sklonite ili dodate neki drugi, ukoliko želite.

NapomenaKvote su podložne promenama.

ŠVAJCARSKA 1  - ČETVRTO KOLO:

Sreda:

20.00 Lozana - Lugano
20.00 Sankt Galen - Lucern
20.00 Jang Bojs - Tun

Četvrtak:

20.00 Bazel - Grashopers
20.00 Cirih - Sion

 
 

(FOTO: Action Images/MN Press)


tagovi

bet analizakladionicasportsko klađenjeŠvajcarska 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara