Sava Petrov u društvu menadžera Igora Gluščevića
Sava Petrov u društvu menadžera Igora Gluščevića

Zašto u Vesterlou veruju u Savu Petrova?

Vreme čitanja: 1min | uto. 19.06.18. | 16:35

Klub iz Belgije ima plan

Posle godina školovanja u Partizanovoj školi i Teleoptiku, onda i perioda tranzicije u subotičkom Spartaku, mladi srpski fudbaler Sava Petrov karijeru nastavlja u belgijskom Vesterlu.

Momak kome su kritičari predviđali blistavu budućnost sada će imati priliku da se dokazuje i razvija svoje fudbalske kvalitete u drugom rangu belgijskog fudbala. Mnogi bi rekli da je Petrov napravio korak unazad, međutim, to nije slučaj. Zašto? Zato što u Vesterlu imaju plan za Petrova. Ono što je najvažnije, pre nego što je stavljen paraf na trogodišnji ugovor, Petrov je dobio uverenje da u Vesterlu imaju veliko poverenje u njega i da se nalazi u najozbiljnijim planovima za budućnost. Skauti Vesterla, koji ima pretendencije da se vrati u najviši rang belgijskog fudbala, dugo su Petrova gledali u mladim reprezentativnim selekcijama, pa je transfer došao kao proizvod dobre analize. 

Izabrane vesti

Upravo zato Petrovu nije bilo teško da donese konačnu odluku i posredstvom menadžera Igora Gluščevića okrene novi list u karijeri kako bi započeo svoju prvu sezonu u inostranstvu. 

Sava Petrov je prvenstveno centafor, ali je njegova prednost to što može podjednako dobro da se snađe na obe krilne pozicije. Utoliko će mu lakše biti da se brže probije do startnih jedanaest, a kasnije i napravi one najvažnije poteze. 


tagovi

Sava Petrov

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara