"Pantović i Zečević"
"Pantović i Zečević"

Zečević skrajnut, Pantović VD generalnog sekretara!

Vreme čitanja: 1min | pon. 09.06.14. | 20:51

Upravni odbor Crvene zvezde, iako to nije zvanično objavio, prema informacijama MOZZART Sporta označio doskorašnjeg genseka kao krivca za izbacivanje iz Evrope

Pantović i ZečevićTitulom je ostvaren osnovni cilj, a mandat rukovodstva će biti poveren Skupštini na razmatranje, bilo je sve što je pisalo u zvaničnom saopštenju posle sednice Upravnog odbora Crvene zvezde. Ali, prema informacijama MOZZART Sporta bilo je reči i o drugim temama, a možda i najbitnija među njima tiče se generalnog sekretara Miodraga Zečevića.

On će, naime, do daljeg zadržati radno mesto u klubu, ali su njegova ovlašćenja preneta na Stefana Pantovića, dosadašnjeg zamenika generalnog sekretara!

Izabrane vesti

Upravni odbor je, naime, Zečevića, inače bliskog saradnika predsednika Dragana Džajića, označio kao odgovornog za izbacivanje iz kvalifikacija za Ligu šampiona. Zečevićevom statusu u klubu svakako nije pomoglo ni otvoreno pismo igrača, koji su ušli u otvoren konflikt sa generalnim sekretarom.

Prvim klupskim funkcionerom koji će platiti ceh zbog poslednjih zbivanja u Ljutice Bogdana. Da li će takvih biti još, ili će možda čak i Zečević biti "pomilovan" pokazaće sednica najvišeg klupskog tela.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SuperligaStefan PantovićSrbijaMiodrag ZečevićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara