""
""

Sine, pričaćemo o golu kad dođeš kući...

Vreme čitanja: 1min | sre. 30.11.16. | 23:29

“Kada bih ostavio trenerku po strani i funkciju šefa stručnog štaba Reala, mogao bih da kažem da sam srećan zbog svog sina. Ali, kao trener moram da se radujem i zbog Edegara, Tehera, Rubena Janeza…", poručuje Zizu

Trener Reala Zinedin Zidan kaže da se oseća “posebno” nakon što je njegov sin Enco debitovao večeras golom u prvom timu Madriđana u meču Kupa Kralja protiv Kulturala i trijumfu od 6:1.

Izabrane vesti

Legendarni francuski fudbaler ubacio je sina početkom drugog poluvremena, a 21-godišnji Encu je za prvenac u belom dresu bilo dovoljno svega 18 minuta na terenu.
“Kada bih ostavio trenerku po strani i funkciju šefa stručnog štaba Reala, mogao bih da kažem da sam srećan zbog svog sina. Ali, kao trener moram da se radujem i zbog Edegara, Tehera, Rubena Janeza… Za sve momke koji su večeras odradili sjajan posao. Naravno, kada dođemo kući razgovaraćemo i o Encovoj partiji”, najavljuje legendarni Zizu.

Francuz nije skrivao zadovoljstvo jer je odmorio pojedince za predstojeći El Klasiko na Nou Kampu (u subotu), a bez problema je zabeležio trijumf u Kup Kralja.
“Utakmica je pokazala da ovaj tim ima sjajan karakter i pravi šampionski stav. Ako imamo u vidu 7:1 iz prve utakmice mogu da budem zadovoljan kako su se momci motivisali da budu ozbiljni i završe jedan ozviljan posao večeras”, poručio je Zidan.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Enco ZidanPrimeraReal MadridŠpanijaZinedin Zidan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara