"Luis Suarez"
"Luis Suarez"

Znate li kome je Liverpul ponudio da nosi Suarezovu sedmicu?

Vreme čitanja: 2min | ned. 13.07.14. | 20:03

U konkurenciji je bio i Lazar Marković, ali je Srbin izabrao 50...

Luis SuarezAjde što je otišao u Barselonu, vremenom će mu to navijači oprostiti, ali što ih je uveo u dvostruki problem, e to je dilema koju u Liverpulu moraju da rešavaju urgentno. Ne samo da traže naslednika Luisa Suareza po poziciji, već i po broju.

Transfer Urugavjca ostavio je upražnjenim čuvenu sedmicu koja se na Enfildu smatra idolpoklonstvom i sad je na upravi kluba težak zadatak kome će poveriti čuveni broj. A taj neko ne može da bude bilo ko, imajući u vidu tradiciju (a svi znamo koliko se ona u Engleskoj ceni) prema kojoj su se ovom dresu proslavili Jan Kalahan, Pol Volš, Piter Berdsli, Kevin Kigen, Keni Dagliš, Stiv Mekmanaman, naravno i Suarez.

Izabrane vesti

Riki Lambert je i u Sautemptonu nosio sedmicuUprava Crvenih je, pišu ostrvski mediji, odlučila da sedmicu poveri Rikiju Lambertu (32). Taj izbor čini se logičnim, jer je reč o čoveku poniklom u klubu, koji oseća njegov duh, pa je posle godina lutanja konačno dobio priliku da zaigra pred Kopom. Navodno je menadžer Brendan Rodžers o ovoj temi već razgovarao sa novajlijom iz Sautemptona (i tamo nosio isti broj) koji bi narednih dana mogao i zvanično da dobije dres koji je proslavio njegove prethodnike.

Postojala je mogućnost da se sedmica ponudi i Lazaru Markoviću, no srpski reprezentativac, koga samo lekarski pregledi dele do potpisa ugovora, navodno je zatražio da kao i u Benfiki nosi 50 na leđima, a uprava Liverpula mu je izašla u susret.

Treći kandidat da preuzme sedmicu bio je Rahim Sterling (19), međutim, procenjeno je da je suviše mlad za tako odgovoran status, pa će i u narednoj sezoni nositi 31.

(FOTO: Action images)


tagovi

Riki LambertLiverpulPremijer ligaLuis SuarezEvropaEngleskadres

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara